Не знам дали ние почнавме или вие почнавте да се фалите и да се гордеете со тоа што сте запалиле државно знаме, на државата што ве прими и ви даде леб и работа во ДРЖАВНА функција.Па тоа бе...со државни знамиња ли ќе се фалиме ли?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали ние почнавме или вие почнавте да се фалите и да се гордеете со тоа што сте запалиле државно знаме, на државата што ве прими и ви даде леб и работа во ДРЖАВНА функција.Па тоа бе...со државни знамиња ли ќе се фалиме ли?!
Не знам дали ние почнавме или вие почнавте да се фалите и да се гордеете со тоа што сте запалиле државно знаме, на државата што ве прими и ви даде леб и работа во ДРЖАВНА функција.
Не знам дали ние почнавме или вие почнавте да се фалите и да се гордеете со тоа што сте запалиле државно знаме, на државата што ве прими и ви даде леб и работа во ДРЖАВНА функција.
На секоја Албанска страна на Фејсбук од страна на Шверцери и онаа на Плисат и онаа другана Кумановскана Илирет што ја водеа. А, да не зборам на колку медиуми имаше, нека се јави и членот од форумов да не го именувам пак што се фалеше дека го симна знамето во Кичево што наводно падна од ветротКаде имаше фалење бе?
Паднало денеска........и Динамо и Хајдук заедно имаат припреми во Херцеговина.....
![]()