Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
ovie pa se najmnogu za smea. sto pravime so parolite za 1-vi april pred Opstina Centar? Neli ve ostavija bez dom, pa Pinokio na gradonacalnikot, pa dodeka ne ja rusele salata nemalo da se naviva, pa sega pak nekoj denar ima vo klubot i povtorno EDINSTVENI se pojavija, pa del otidoa vo TAFTA CREW, sega se vrakaat..Cirkuz za bez pari ste

ovie pa se najmnogu za smea. sto pravime so parolite za 1-vi april pred Opstina Centar? Neli ve ostavija bez dom, pa Pinokio na gradonacalnikot, pa dodeka ne ja rusele salata nemalo da se naviva, pa sega pak nekoj denar ima vo klubot i povtorno EDINSTVENI se pojavija, pa del otidoa vo TAFTA CREW, sega se vrakaat..Cirkuz za bez pari ste
Најверојатно не ја пратиш целата приказна за салата и градоначалникот па нафрлаш само случки, друго незнам кај си прочитал дека некој нема да навива додека не се сруши салата темолам прати ми да видам и ја и трето договори се сам со себе ако веќе не плаќаат ваљда не сме циркуз за без пари. :D

* За знамиња да сум на твое место не бил зборел пошто ваше знаме гореше на ЗАПАД.

* за Политичари
Нашол кој да збори за политичари :vozbud:
уриме Шкенди

За разлика од кај Комити каде секој што доаѓа поштува што кажува трибината и следи инструкции без разлика дали е директор молер или градоначалник или бербер, кај вас доаѓаат само на сликање, истите и кај вас и кај Шкупи, истите типови се сликаат само кога има успех... ваљда навиваат за двата клуба...

Поголемо потценување здравје.

Прегледај го приврзокот 397738
Автоматски споено мислење:

Не, туку поентата е за ''Биди за Вардар''... никаде не се спомнува ДПМНЕ.

Како и да не очекуавме сите да сфатат и не треба сите да сфатат.

Поздрав Тморо или Тмро ? ;)
Немој вакви слики..одкога го чепна купот, ајр не видовме, ниту титула ниту куп, ниту квалификации...што баксуз ќе беше :D

Decki pazete nemojte slucajno da napravite nesto protiv vojvodi i komiti.Prvata grupa ne postoi veke podolgo vreme pa dzabe ke im zemete trans za vtor pat a kaj drugata moze da jadete delo napad na gradonacalnik ili uste poloso napad vrz sluzbeno lice:(
dvete ne postojat

Attachments

• IMG_1212.jpeg
    IMG_1212.jpeg
    107,3 KB · Прегледи: 120
  • IMG_1213.jpeg
    IMG_1213.jpeg
    220,3 KB · Прегледи: 152
  • IMG_1817.jpeg
    IMG_1817.jpeg
    449,7 KB · Прегледи: 152
Немој вакви слики..одкога го чепна купот, ајр не видовме, ниту титула ниту куп, ниту квалификации...што баксуз ќе беше :D

Не ми беше поентата да провоцирам никого, имав само одговор кон членот.
Патем, може да се види и провери дека последниве сезони на ФК Вардар, воопшто немало прекин заради националистички пароли, скандирања или било што , на било каква основа.

Последно уредено:
Komiti pa imeto da ste go smenele posle padnat glaven transparent hehe
Protiv makedonski ekipi pravete akcii se nadevam ke cepneete nesto od tie sto se protiv makedonskite ideali

Не ми беше поентата да провоцирам никого, имав само одговор кон членот.
Патем, може да се види и провери дека последниве сезони на ФК Вардар, воопшто немало прекин заради националистички пароли, скандирања или било што , на било каква основа.
Знам бе...и јас само да се шегувам малце, да се олабават страстите ;)

Оправдувате присуство на политичари и џандари во вашиот коп патем тој бил комита цел живот.
Ако е така како што кажувате зошто тогаш го промовира неговото политичко движење на ваша сметка?
Навивал тој 90 минути, слушал институции, пример за другите бил и уште што ли не.
Искрено убав пример му давате на вашите млади да му бидат идоли актуелни политичари.

Козоебачите чувани како бели мечки во Кратово, за разлика од Лозари кои пред некој викенд биле избркани од истиот стадион.
Многу лошо влијае преплукувањето меѓусебе на нас, додека од друга страна некој гадно го користи тоа.

Срам да ви е на сите дали видов два позитивни коментари за прославата на Војводи.
Браво дечки како кореографијата така и пиротрхниката ви беше многу добро обработена.
Продолжете така сложно и се надевам во брзо време ке ги замолчите овие планинарите неписмени.

Оправдувате присуство на политичари и џандари во вашиот коп патем тој бил комита цел живот.
Ако е така како што кажувате зошто тогаш го промовира неговото политичко движење на ваша сметка?
Навивал тој 90 минути, слушал институции, пример за другите бил и уште што ли не.
Искрено убав пример му давате на вашите млади да му бидат идоли актуелни политичари.

Комити не извадија парола , гласајте за Орце или Орце е еден од нас или сите сме Орце или Орце згази ги ти .
Туку , Тој промовира како навива од сопствен профил го прави тоа .
Ова е таа разлика која не ја гледате .
Има некои сфатија и за тоа си ќутат паметно.

Комити не извадија парола , гласајте за Орце или Орце е еден од нас или сите сме Орце или Орце згази ги ти .
Туку , Тој промовира како навива од сопствен профил го прави тоа .
Ова е таа разлика која не ја гледате .
Има некои сфатија и за тоа си ќутат паметно.
Во ред е се како вас ви одговара така нека биде, наредна утакмица нека дојди и вашиот господар Мицко па директно од профилот на партијата нека се промовира од вашиот коп.
Без навреда и не сакам никого да провоцирам, нормално е да сме сите со различни размислувања.
На вас ви е нормално и навикнати сте да бидете рамо до рамо со политичари и џандари на трибина.

Koga kaj komiti ima mnogu policija, toa znaci deka se pod represija.
Koga kaj Shverceri ima mnogu policija, toa znaci ne cuvaat. (a nas ne utepaa od kazni)
Koga kaj vas vo kop ima gradonacalnici i policajci/inspektori sto i da se, toa znaci deka pred se se navivaci i tie se primer za drugite politicari i komiti treba da se falat so ova.
Koga kaj dui u miting ke palat pirotehnika ili od vip loza politicar ke go bodri lokalniot klub, ili ahmeti se slika so pehar so IGRACITE toa ti se politizirana NG.
Mnogu kontradiktorni ste za da ve svatime seriozno...
Se blizat izbori pa ke vidime uste po legendarni sliki od orce i druzinata.

Во ред е се како вас ви одговара така нека биде, наредна утакмица нека дојди и вашиот господар Мицко па директно од профилот на партијата нека се промовира од вашиот коп.
Без навреда и не сакам никого да провоцирам, нормално е да сме сите со различни размислувања.
На вас ви е нормално и навикнати сте да бидете рамо до рамо со политичари и џандари на трибина.
Pa Komiti se golema brojka be decko mnogu e normalno da ima i nekoj vo mvr vraboten sto ima vrska ako ima ? Ne znaci deka ucestvuva vo akcii, del e od prvite lugje na grupata , pomaga vo bilo sto, nisto od toa i toa e toa ednostavno si idat si navivaat za Vardar sakaat da pijat nekoe pivo da se olabavat site nedela od nedelnite obvrski i aj preku kurov ne go drvete vise opinci vi ebam
Автоматски споено мислење:

Koga kaj komiti ima mnogu policija, toa znaci deka se pod represija.
Koga kaj Shverceri ima mnogu policija, toa znaci ne cuvaat. (a nas ne utepaa od kazni)
Koga kaj vas vo kop ima gradonacalnici i policajci/inspektori sto i da se, toa znaci deka pred se se navivaci i tie se primer za drugite politicari i komiti treba da se falat so ova.
Koga kaj dui u miting ke palat pirotehnika ili od vip loza politicar ke go bodri lokalniot klub, ili ahmeti se slika so pehar so IGRACITE toa ti se politizirana NG.
Mnogu kontradiktorni ste za da ve svatime seriozno...
Se blizat izbori pa ke vidime uste po legendarni sliki od orce i druzinata.
Brisi be ti koja grupa ste vie olosi edni so nozevi brcate za sal vo 21 vek sociopati direktno za vo bardovci da ve stavi site i nikogas da ne izlezete. A ovie mrazacive na Skopjani sto vi stavaat lajkovi tek ke go jadat picki prodadeni, se se ama da podrzavam svercer samo zaradi toa sto mi e krivo deka nekoj e Komita i e pouspesen i pojak od mojata grupa neznam sto zimi se vie ste site za kur ne za kutek

Прегледај го приврзокот 397803

Бар ти немој да објаснуваш за постоење...
Zosto ne se kazuva nisto za ova slucka koga so ovaa mozevte da gi stavite vo kovceg zasekogas.Mislam deka ke bese edniot od najgolemite porazi na navivackiot krug vo MK i posiroko.
Vaka citam mnogu muabeti nekoj vika deka e kupeno drug ukradena pa se do tepani clenovi na komiti koj ne znaele pa ne kazale ni pod pritisok.I vaka ne izgleda transot na dobra sostojba.Bi bilo dobro da se kaze i ako e zemena na drug nacin pa potoa na drugite grupi vo MK im ostanuvaa da odlucat dali e poraz ili ne.Spored site seriozni NG niz svetov ne se zima vo predvid zemenje na rivalski trans bez da nema dokaz a kamo bez nitu eden zbor od grupata koja ja zemala:toe:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom