Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има ли навивачки групи на Македонија Англија? Се спомнуваше изразување протест против ФФМ.

Саутгејт со проверени сили доаѓа во Скопје.
Од првичниот состав отпаѓа Медисон поради повреда и најверојатно Белингем.

Decki moze nekoj da mi kaze so koj mentalitet vojvodive utre slavat 35 godini postoenje so istovo ime koga glavniot transparent im e izgoren vo nivniot stadion so video?
IMG_4031.jpegIMG_4030.jpeg

Ova e fakt i povekje od fakt , deka ova grupa sto se pretstavuva kako NG , vsusnost e partisko krilo na partijata VMRO poslednite 15 god, za porano ne znam ne mozam da tvrdam , niz ovie godini sto gi spomnav imate 1000 dokazi kako funksioneri ,ministri,gradonacalnici,policajci, vo vikend slobodni denovi maskirani u navijacka prepoznatliva uniforma direktno teraat nacionalizam podelba na narod i kauza (tri prsta) sto ne mozat toa da go napravat obleceni u skapo odelo , Svercerite ovaa go znaat odamna i non stop go trvdevme ova tuka no sekogas kako kontra napad i brisenje na nekoi komentari od strana na operatorot se kriese ova, i sto e najapsurdno toa sto sekogas bea tie ne obvinuvaa nas deka sme partisko krilo sto vo nikoj slucaj nikogas ne bilo kaj Sverceri , slikata e dno voopsto za navivackiot duh tuka vo zemjava i sram ako se prosiri ponataka .

Attachments

• FB_IMG_1699784766957.jpg
    FB_IMG_1699784766957.jpg
    84,2 KB · Прегледи: 48
Колку може да кошта боја и платно ајде те молам просветли не овде
Што се 2000 евра минимум по натпревар за таква политичка партија, кажи му..

Колку може да кошта боја и платно ајде те молам просветли не овде
Абе аман па ти, ве зафркавам малку, да се дешава нешто.

Инаку ваљда евтино чим и на Лозари сте се нафатиле да им ги боите платната хаха пак мала шега за вас

Абе аман па ти, ве зафркавам малку, да се дешава нешто.

Инаку ваљда евтино чим и на Лозари сте се нафатиле да им ги боите платната хаха пак мала шега за вас
Hehe bas si duhovit nego eftini boite skapi se kaznite sega a za sto ? Da begaat devojcinjata kako od gjavol

Кореографии , бакли добра иницијатива на политички партии Орце главен во копот.

Кореографии по колку пари одат , да знајме и ние ама шо ни е битно вемеро плаќа..

Орце не е за џабе таму , си ја знај шемата тој

Пс:До кае подгрупата нова на чело со мвр

Пс:кромиди мвр

Кореографии , бакли добра иницијатива на политички партии Орце главен во копот.

Кореографии по колку пари одат , да знајме и ние ама шо ни е битно вемеро плаќа..

Орце не е за џабе таму , си ја знај шемата тој

Пс:До кае подгрупата нова на чело со мвр

Пс:кромиди мвр
Многу рипате некако како за група која во сред кампања на градоначникот од сдс со шалови позади него дававте поддршка во предизборни спотови.

Многу рипате некако како за група која во сред кампања на градоначникот од сдс со шалови позади него дававте поддршка во предизборни спотови.
Абе бате кај нас ни вемеро ни сдсш ни поможија ни ке ни поможи,плус и неќиме.А тој Кондовски сега и вемеро го спонзорираше.Чкембари only Ultras fuck politics.ме разбра?

Последно уредено:
Decki moze nekoj da mi kaze so koj mentalitet vojvodive utre slavat 35 godini postoenje so istovo ime koga glavniot transparent im e izgoren vo nivniot stadion so video?
Прегледај го приврзокот 397565Прегледај го приврзокот 397566
Kazi mi ti kako e mozno ednas da ne probavte nesto da napraete protiv nas, barem edna akcija ? Ferka odbivte pojkje od nekolku puta - kraj na moabetov gluvci..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom