Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе баце дееба, ам Лозари шо одехте 2500км заради прв после 15 години настап во Европа е глупост, блам, кикс, оти групата годинава не гостувала во Пехчево, а ми Винаарте од Неготино шо не навиваме неколку години оти клубот дееба беше трета лига че славиме роденден 31 година (и немахме однадено ниту еден графит, песна, маица, шал, знаме виа 6 години дееба) и тоаа е за браво. Аидее свитее на нашата трибина да му покажиме на коњовите од КАВ-БТ. Дееба.

Не сте нормални, дефинитивно.

Даебаам се вика во тиквешијата,да ти ебам досадниот,глумење и имитација а веројатно нема запознато човек од таму.Остави ја темата има луѓе што има што да кажат на неа,а не секој ден да влеваш во конфликт со било кого,а врска немаш од ништ.Ниту си член на група,ни пак имаш некое знаење си слушнал некој рекла казала муабети и ги форсираш овде како гледајте колку информиран си седам во детската соба и се си знам.Мрш таму во играчница број до 100 000 (дааебам).

edno prasanje ama ne se ljutite ve molam.
Zosto koga ste malku vo brojka znameto go drzite na raka ?

А едно прашање вака до вас без лутење.
Зошто секоја утакмица стоите така раштркано? Да изгледа копот поголем или?
Автоматски споено мислење:

edno prasanje ama ne se ljutite ve molam.
Zosto koga ste malku vo brojka znameto go drzite na raka ?

А едно прашање вака до вас без лутење.
Зошто секоја утакмица стоите така раштркано? Да изгледа копот поголем или?

so dno e dopreno?
za kup vo raboten den?
Eve i na slikata od komiti go gledame dnoto. Za grupa so e n1 okolu 20-30 luge plus. (dali i tolku)

Nekoj lik tuka pisese deka se bara vlakno vo jajceto kaj ckembari/lozari i bukvalno ispagja taka. Ne znam so treba da se slucva na vakva utakmica za koja ne ni vidov najava od grupite po socijalni mrezi.

ps. koj drugi grupi bea aktivni?

Даебаам се вика во тиквешијата,да ти ебам досадниот,глумење и имитација а веројатно нема запознато човек од таму.
Ми ги зема зборовите од прв до последен

@Спасителот. ако нешто спасуваш почни од тебе.

А Кавадарци, Неготино и Тиквешијата ако знајш кај се на карта од мене имаш 100 литра ракија гратис.

so dno e dopreno?
za kup vo raboten den?
Eve i na slikata od komiti go gledame dnoto. Za grupa so e n1 okolu 20-30 luge plus. (dali i tolku)

Nekoj lik tuka pisese deka se bara vlakno vo jajceto kaj ckembari/lozari i bukvalno ispagja taka. Ne znam so treba da se slucva na vakva utakmica za koja ne ni vidov najava od grupite po socijalni mrezi.

ps. koj drugi grupi bea aktivni?
Prvo brojkata,dve grupi zaedno 25 dusi,vtoro toa sto ima povekje gostinski navivaci,treto bez zname ste,cetvrto jas li treba najava da vi pravam?

Prvo brojkata,dve grupi zaedno 25 dusi,vtoro toa sto ima povekje gostinski navivaci,treto bez zname ste,cetvrto jas li treba najava da vi pravam?
Decko vie imavte utakmici na rakomet evropaki kaj so ne se pojavivte voopsto, pa sea ke mi kazvas tuka 20 ili 30.
Vcera imase i rakomet vo bitola, raboten den tie se moznostite i realnosta. Olabaj se, od metropola vie ne mozite da soberite 100 dusi pa sea ke zborame za gradoj 10x pomali vo RABOTEN DEN.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom