- Член од
- 25 август 2023
- Мислења
- 451
- Поени од реакции
- 799
Nemoj tik tak posledniot post so tik tak budi necii losi spomeni…Тик так...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tik tak posledniot post so tik tak budi necii losi spomeni…Тик так...
Касниш за таква дискусија едно 10 годиниФорумов е станат жива мизерија. Каква атмосвера владеее овде тоа е страшно. Прашав културно, напишав дека не ми е целта никого да провоцирам сакав да видам, да се започне дискусија да се извадат ретро материјали да тргне возот кон некоја нормална дебата....
Технички не можам да каснам првиот акаунт ми е од 2012 ...Касниш за таква дискусија едно 10 години![]()
Иако е поќе пати дискутирано на темата и е објаснето зошто е 1985 не знам шо толку ви боди очи .Форумов е станат жива мизерија. Каква атмосвера владеее овде тоа е страшно. Прашав културно, напишав дека не ми е целта никого да провоцирам сакав да видам, да се започне дискусија да се извадат ретро материјали да тргне возот кон некоја нормална дебата....
Без никакви зли намери, ниту пак ќе коментирам за прославата. Имам едно прашање. Дали Чкембадија има видо или фото записи од периодот од 1985 до 1990? За гостувањето има и слики од сала и пред тргнување. Чисто ме интересира дали било едно појавување или се одржал конитинуитет од тогаш па до денес.
Форумов е станат жива мизерија. Каква атмосвера владеее овде тоа е страшно. Прашав културно, напишав дека не ми е целта никого да провоцирам сакав да видам, да се започне дискусија да се извадат ретро материјали да тргне возот кон некоја нормална дебата....
Jas koga sum idel kako dete na stadion 95/96 pamtam deka na utakmica Vardar Makedonija Asiba taka se vikaa imase navivaci e sega dali bea Lavovi ili ne ,ne mi teknuva ama sigurno bea prisutni na istok.Мене ме интересира дали има некој инфо слика од лавови од 90 до 2002/3 или можеби бил ги гледал а немаат слика , постојат од 1992 а нигде немам ништо видено за нив пред 2005/6
Мене ме интересира дали има некој инфо слика од лавови од 90 до 2002/3 или можеби бил ги гледал а немаат слика , постојат од 1992 а нигде немам ништо видено за нив пред 2005/6
Кај виде навредени? И јас и џони ете мислам објаснивме убо и со видео и со фото зошто и како.Немаше никаква провокација во постот на @Шон Спенсер, убаво си праша човекот, и мене ме интересираше што ќе пишат Битолчани, не знам што се навредија толку на прашањето.
Има луѓе во битола што имаат навивачки материјали знам не сакаат да соработуваат слики се 100 години немат гајле нас нема да не имаШто е битно за Лавови, ти за Чкембари нема никакво инфо што се број 1, се фаќаш за непостоечка група.
Колку што се сеќавам кога имаше предлози за модератори имаше предложено од речиси сите НГ што имаат членови овде присутни. Ниту еден не се пријави дека сака да биде.Bidejki posledeniov period Ckembari se aktiviraa pak na temava sto e dobro edno prasanje do vas ako moze odgovor, koja e glavnata pricinata za bojkotot na forumot?Dali e poradi toa sto ima samo eden admin ,a bas toj e bivsi clen na Komiti?Ako sakate moze da se napise da se stavi i od kaj vas eden eve @ZelenoBel go imate predlozeno poveke pati neka bide toj i uste eden od druga grupa neka dadat predlog i ostanatie clenovi na formov.
Se nadevam adminot nema da mi go izbrise postot.
Pozdrav
ајдеееееееееееееееееееТик так...