Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
повеќе инфо?Баш тик так испадна...
Sto se slucilo?Тишина!
Nekoja pomracina li izeleSto se slucilo?
Ne nekoja, crna pomracinaSto se slucilo?
Автоматски споено мислење:
Nekoja pomracina li izele
Hahahahhhahah Lozari be sto vi trebase ova?Ne nekoja, crna pomracina![]()
Каде е тоа Чесно дете што е скриено, што е невино, е пуштено, а фактички го кријат? Kaj e? Дали го утепале, дали го убиле или кај е?Добро се убаво ама никој да каже што се десило
Cekaj cekaj zboris za tie huliganite ubijcite tepacite od Lozari taka?Каде е тоа Чесно дете што е скриено, што е невино, е пуштено, а фактички го кријат? Kaj e? Дали го утепале, дали го убиле или кај е?
Овој па Спасителов греота, уште му немаат ни јавено![]()
Ti sto si im potparol ,sedi si bojkot teraj si.Ќе ја напрајте од играчка во плачка работата како шо ми се гледа и пак јас со тоа дека некој ќе оди курбан и после нема враќање назад ама си знајте вие сите сте "големи" и ова иди не можите на магарето удирате по самарот но дека е акција е факт, а тоа како реагирале домаќините и оти не се поучија од претходното е прашање за нив во групата кој меѓу нив не е нивни и дали некој дава информации или пак логистика нејсе нивна интерна работа убо е да се дешава нешто да не биди досадно [emoji16]
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ке дознаете за брзоДобро се убаво ама никој да каже што се десило
Kako be ne sum od ni edna grupa,ti imam kazano ne sum od ni edna podgrupa ima golema razlika toa,ne znaci deka ako ne si clen na nekoja podgrupa deka ne si clen i podrzuvac na grupata,А ти шо си ,нели не беше од ниту една НГ само си ги подржувал а не одиш никаде на гостувања тука пиши реферати
Од каде знаеш дека пишува реферати, нели ја бојкотирате темава?А ти шо си ,нели не беше од ниту една НГ само си ги подржувал а не одиш никаде на гостувања тука пиши реферати
ТИК ТАК ТИКК ТАККК