- Член од
- 16 ноември 2022
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 16
Да се курчиш со падната маичка после знаме е доказ колку сте очајниda u madzari se igrase zaboraiv
Прегледај го приврзокот 387511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се курчиш со падната маичка после знаме е доказ колку сте очајниda u madzari se igrase zaboraiv
Прегледај го приврзокот 387511
Deneska mislam deka samo ednas ili maks dva pati imase pesna kade bea spomnati sip.tarite sto mi dava nadez deka konecno ke se iskorenat od tribinite, iako iskreno protiv Shkendija ocekuvam daleku poveke iskri da ima na terenot i tribinite. Vo Tetovo edino Gacevski moze da predizvika incidenti i zatoa mi e zal da se podlegne na provokaciite i da se ostavi losa slika.
Ako uspeeme da gi iskorenime ovie pojavi i frlanjeto tvrdi predmeti prema igracite veruvam deka vo bliska idnina moze da vidime 2 navivacki grupi na tribinite
Спремни за славњењ на Дуи за рамковниот, не ви е срам да се фалите со тоа.igracite u teren igraat,igrata pocna od 17:00 poz od plavo beliot $gradПрегледај го приврзокот 387503
На запад со години не се скандира против ш**тари. Се случува на некое дерби некои што одат еднаш на 2 години да свикаат на своја рака, ама веднаш се прекинува воглавно. Не можеш да спречиш некој да пцуе, ама групата ниту пее такви песни повеќе (после сите казни), ниту пак се паѓа на провокации.Deneska mislam deka samo ednas ili maks dva pati imase pesna kade bea spomnati sip.tarite sto mi dava nadez deka konecno ke se iskorenat od tribinite, iako iskreno protiv Shkendija ocekuvam daleku poveke iskri da ima na terenot i tribinite. Vo Tetovo edino Gacevski moze da predizvika incidenti i zatoa mi e zal da se podlegne na provokaciite i da se ostavi losa slika.
Ako uspeeme da gi iskorenime ovie pojavi i frlanjeto tvrdi predmeti prema igracite veruvam deka vo bliska idnina moze da vidime 2 navivacki grupi na tribinite
На запад со години не се скандира против ш**тари. Се случува на некое дерби некои што одат еднаш на 2 години да свикаат на своја рака, ама веднаш се прекинува воглавно. Не можеш да спречиш некој да пцуе, ама групата ниту пее такви песни повеќе (после сите казни), ниту пак се паѓа на провокации.
Албанските играчи едвај чекаат кога ќе дадат гол или победат против Вардар, намерно да се клањаат пред Комити. За вакви фаци мислам треба и да се прекине со коректно навивање или судиите веднаш да дадат црвен картон. Таков беше случајот со голманот на Слога, кој прво славеше гол накај Комити, потоа се клањаше накај нас.
Кога веќе копирате сте требале и знаме барем да ставите.igracite u teren igraat,igrata pocna od 17:00 poz od plavo beliot $gradПрегледај го приврзокот 387503
А што правиме со вас бе другар, вие што пеете националистички песни, против Македонците? Што со тоа? Еве ние ќе пробаме некако да го искорени е тоа,а вие бе?Pa ne se bas samo albanskite igraci, gi imavte i vie Grne Popov na vremeto a i sega Gacevski koi vaka pravea prema publikata pri sekoj gol
Sent from my iPhone using Tapatalk
А што правиме со вас бе другар, вие што пеете националистички песни, против Македонците? Што со тоа? Еве ние ќе пробаме некако да го искорени е тоа,а вие бе?
Moze li da obajsnis koga kako e padnat toa zname posto jas sum nov vo forumot i ne znam za sto zboruvasДа се курчиш со падната маичка после знаме е доказ колку сте очајни
one million dollar questionMoze li da obajsnis koga kako e padnat toa zname posto jas sum nov vo forumot i ne znam za sto zboruvas
Дечко ти си хипокрит голем, од неутрална перспектива (ниту $ или к). Да не барам слики сеа ама вие знајте поубаво дека исто и вие глумивте слики со само по еден реквизит одземен, пр сликата со (1) маичка на $ со главата на свиње (истата у трибина беше прикажана на дерби) после имате исто слика кај мостот со (1) шал од $ и многу други што ги глумивте во социални мрежи и во форумот.Да се курчиш со падната маичка после знаме е доказ колку сте очајни
Беше у подрум?Moze li da obajsnis koga kako e padnat toa zname posto jas sum nov vo forumot i ne znam za sto zboruvas