Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Кур ги боли сите за вас.

Ама дека најавивте некаков камбек, лудило, поход на Кратово...

Еј, се борите за Европа, па дури имавте и некоја шанса за освојување титула а ве нема ни 20 души цела сезона на трибина. Тука се куропецате 2/3-ца демек нешто активни сте, а не постоите. Мислам дека и сами сте свесни дека сте политичко мапет шоу, како ќе диригираат така ќе играте.

После делбата на дуи што ќе биде? Оџите ли ќе ве смируваат?

Никогаш не нè интересираше za политика, полиција, тигри мигри
Го поддржавме клубот во добри и тешки моменти, дури и ако се обидеш да ја оцрниш нашата навивачка група, но продолжиш вака,
Да знаеш дека ни давате мотивација да станеме уште посилни

#WERULESKOPJE
#SINCE1927 :cool:
IMG_6264.jpegIMG_6263.jpeg

Го поддржавме клубот во добри и тешки моменти, дури и ако се обидеш да ја оцрниш нашата навивачка група, но продолжиш вака,

#WERULESKOPJE
Прегледај го приврзокот 377275Прегледај го приврзокот 377276

Ок.Знаеме дека никогаш не сте биле врзани со политика. Вие сте само вљубеници во фудбалската игра. Дај сега слика од Кратово, да видиме јакото враќање од измислениот бојкот како изгледало:)

Бидејќи сме 21 век, може да пуштиш слика. Чисто информативно, ама ти си знаеш...
Автоматски споено мислење:
Nema sliki za zal, mn policija imase i ne dozvolea nekoj od nas da se simne na teren da slika, a sliki vnatre od kopot ne se za forum.

Nema sliki za zal, mn policija imase i ne dozvolea nekoj od nas da se simne na teren da slika, a sliki vnatre od kopot ne se za forum.
Скријте ги фаците бе, заматете ги или ставете свински глави и готово. Чисто да добиеме осет за некоја бројка :D

#WERULESKOPJE
Прегледај го приврзокот 377275Прегледај го приврзокот 377276
Не врти муабети, дај извештај од Кратово.

Ќе има ли интересни навивачки дуели викендов што доаѓа?

Сепак ве фатиле малце за жал.
Прегледај го приврзокот 377283
Иако сликава ја имаат ставено на страната на Слога, мислам дека е од минатата нивна меѓусебна утакмица што ја играа пред некој месец. Не сум ги видел како изгледале завчера, ама тогаш беа вака никаква бројка, со доларот закачен напред и 15-тина души на трибина.

EDIT: Ме претркале :D

Последно уредено:
Па ваљда имате некоја слика од собир или при правење пауза. Смешни приказни кажувате.

#WERULESKOPJE

Не ве интересира политика? Се објаснувам изглеа со дете некое, колку години имаш?

Дете, да не е Артан вие до сега живи ќе се изедевте. Вашиот на Кале го вадат од лисици, цело дуи е околу уапсените, рогаа камермани а џандарите не смееа да писнат. Која друга навивачка група ја има таа привилегија да има политичка партија + полиција позади грб? Една кажи ми од цела Македонија?

Еве ќе видиме како ќе тече годинава. Јас се кладам дека ако дојде до делба во дуи, вие на трибина очи ќе си извадите.

since1927 на куров.

Абе што си трошите сами време па и се објаснувате, зар не знаете со кој си имате работа. На крај ем у бојкот ем и жени и деца сме им тепале ќе биде. Остајте ги нека си го живеат филмот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom