Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
РК Охрид - РК Тиквеш 15.04.2023
Прегледај го приврзокот 375623
Прегледај го приврзокот 375624
Прегледај го приврзокот 375625
Прегледај го приврзокот 375626
Прегледај го приврзокот 375627
Автоматски споено мислење:
Криво ви е шо ве пецнавме па одма жалби и ние бевме нападнати на Велигден па шо..
За маициве да не прајме муабет летото дечки од 14години што скитале низ охрид па сте му ги собрале башка маициве се продаваа за турнир можеше кој сака да си земе и сега па дури објавувате на официјален профил демек паднати смешки.
Не ми е гајле кој го прави тоа глупаво срање. Вандализирање графити на ривалите или сечење гуми е глупава работа. Јас сум против тоа дури и ако моите луѓе го прават тоа.Како со гумите што ви ги сечеа па викавте Комити биле сега така за Војводи викате…
Најтрагично е што се маици на една од нивните најјаки и најголеми подгрупи барем така се представуваат"маиците се продаваа и кој сака може да ги купи" и "на деца сте им ги зеле" се двете реченици што ја оформуваат навивачкава сцена во Македонија.
Па во Петокот деца од 13 години ги изнакупија новите маици, што очекуваш да не им ги земе никој ?"маиците се продаваа и кој сака може да ги купи" и "на деца сте им ги зеле" се двете реченици што ја оформуваат навивачкава сцена во Македонија.
Имат едно златно правило, а то гласит " Немој да се курчиш со мајца на НГ во друг град, аку не си спремен да си ја одбраниш мајцата и да не ти ја земет". Аку се курчиш, и ти ја паднат, немојте после со муабетов од погоре на Комита Ултрас. Многу е едноставно"маиците се продаваа и кој сака може да ги купи" и "на деца сте им ги зеле" се двете реченици што ја оформуваат навивачкава сцена во Македонија.
Маиците се поштено земени нема фрка тука. Муабетот е маициве се земени пред година време, а сега се објавува на официјален профил демек сега се паднати, смешки.Имат едно златно правило, а то гласит " Немој да се курчиш со мајца на НГ во друг град, аку не си спремен да си ја одбраниш мајцата и да не ти ја земет". Аку се курчиш, и ти ја паднат, немојте после со муабетов од погоре на Комита Ултрас. Многу е едноставно![]()
21мај ракомет, повелете на дружбаМногу сакам дуел со Лозари да ги спуштиме на земја,не ми текнува во поново време кога имало дуел Комити/Лозари зборам за фудбал ,ракомет не навиваа Лозари до почеток на сезонава.
Фудбал дечко ,тоа се чека21мај ракомет, повелете на дружба![]()
Точно дек можда и не секоја одлука е исправна од наша страна. Но ете на таков начин групата се издигна негде погоре. А најбитно школо за нова генерација шо идат. Не ни сме најспособна фајт екипа ниту се мислиме. Ама паки и од чотек не се плашимеМене иритантен ми е делот на новата рибарска политика на некој нивни коспополитизам. Дали грешките од минатото ги чинеа многу па си натоварија многу противници непотребно кој би знаел. Имаше некој пишано погре за тоа пуштање нозе колку што ти е долга чергата па не се сеќавам нешто Лозари да се курчеле претерано, тој курч повеќе им бил врз база на тоа како се организациски јаки и креативни не толку во однос дека се страшна фајт група. Кога сме веќе кај нив се приметува по слики дека доста познати ликови ги нема, да не навлегуваме од која причина ниту сакам некој од нив да ми одговори, просто не е моја работа. Само го напишав како нешто што го забелжав. П.С Во 2021 ако не се лажам имаше дуел Лозари - Комити на Вуко Каров турнирот ама ништо специјално на 40+ степени