Б
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не им успеа им заглави бродот на сред езеро па мораја да ги префрлаат со катамарани на обала.сакам(е) по детален извештај од двете страни, мене посебно ме интересира како помина патувањето на рибари од охрид до струга по езеро.
Како може да им помине, 12км е до Струга, не идеа до Шпанија со брод. Од тоа што видов слики и од тоа што најавуваа недела дена уназад не искочило ништо спектакуларно.сакам(е) по детален извештај од двете страни, мене посебно ме интересира како помина патувањето на рибари од охрид до струга по езеро.
ок, сепак кај нас не секој викенд се гостува на таков начин.Како може да им помине, 12км е до Струга, не идеа до Шпанија со брод. Од тоа што видов слики и од тоа што најавуваа недела дена уназад не искочило ништо спектакуларно.
Што е овде одлично изработено? Позирање пред камери за да ги објават по медиуми за да можат на инстаграм стори да си стават? Битно дукс фантомки имаат сите ама ај прво ќе се сликнеме за охрид њуз. Запалени на бродот неколку бакљи и димни и тоа е тоа. Ништо спектакуларно,ништо невидено.Фото: Охридска навивачка флота тргна за Струга - OhridNews
Најверните поддржувачи на Охрид, навивачите „Рибари“ попладнево со бродот „Александрија2“ и неколку катамарани отпловија за Струга каде се игра Езерското дерби помеѓу Караорман и Охрид. Собирот на охридските навивачи беше на централниот плоштад, од каде со песна и препознатлива навивачка...www.ohridnews.com
По мое видување одлично изработено
Па како да се гостува кога имаш само 1 езеро кај што има навивачки групи.ок, сепак кај нас не секој викенд се гостува на таков начин.
Среќа и тебе што не те уапсиле па да ги испееш сите како по обичај.Кој опинок си ТИ хахахахаха. Како да слезиме со брод кога немате пристаниште. Еден брод + 4 катамарани дојдовме од Охрид. 4те катамарани слегоја први па после од брод пак на катамарани слеговме сите. Непиши глупости дете. Фото ќе имате за брзо денојве а инцидендот шо се деси од ваков размер ти немаш видено. Ние како РИБАРИ испаднавме мажишта и се тепавме до последен! Прашај колку претепани имете во станица. MWA