Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
маста би ви ја извадиле
ovoj da, moze!![]()
Cirkuzanti.mk
Ovie se tie od spremnata ekipa taka?
A od drugata strana vlegoa na teren shota da ja igrat ili teskoto, koja bese dva cekora napred tri nazad?![]()
Дојде македонското дерби па пуштивте гласovoj da, moze!
Dojde makedonsko derbi pa vidovme sveДојде македонското дерби па пуштивте глас
Постоите за Слога и оџата или за Чкембари и нас![]()
Убаво сите знаеме како вие поминувате со тие циркузанти доста јадете гомна кажи што правите кога ке се видиме?Cirkuzanti.mk
Ovie se tie od spremnata ekipa taka?
A od drugata strana vlegoa na teren shota da ja igrat ili teskoto, koja bese dva cekora napred tri nazad?![]()
da taka eДојде македонското дерби па пуштивте глас
Постоите за Слога и оџата или за Чкембари и нас![]()
Ова со Чкембари од вчера е само вежбаDojde makedonsko derbi pa vidovme sve
Igraorci Skopje smesni mi ste.
Имаме дерби, не сме партиски пиуни да не смируваат оџи како некојDojde makedonsko derbi pa vidovme sve
Igraorci Skopje smesni mi ste.
Sredba so nas tesko da imaОва со Чкембари од вчера е само вежба
Средбата со вас на дерби нема да е вака нежна
Пукај уште ајде до коа држи батерија![]()
И сеа ке каже некој е ама битно се потрудиле ич боље ништо нека нема него такви мизериии. Исто и за Рибари глеам гостовања газат се 5 браво тоа е за респект ама коа ке извадат некоја кореографија да те заболат очите, коа на 400/500 километри од тебе можат да се вадат по 3 кореографии на една утакмица неможе да си дозвлоиш толку да си беден и да извадиш нешто онакво во 2023 година едноставно срамота е и за потсмев.
ХахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахаххааххахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахааххаахахСе ситите, се подбивате ,племето ваше скопско ,да не остат само малку ,до трибина ке ве помини фурија ,колку репресија шо доживуваме толку во 33 години независна Македонија немате доживеано, шминкери фенси скопски навивачи
Хахахахха неможам брат комплекс да имам од тебе и од твојата "група" прво зошто не сте група сте собрале 50 дечиња и мислите дека сте некоја група дека сте некој ултрас, за 2-3 години коа ке сфатат децата дека им продавате лажни патриотски филмови ке останете ти и лидерот сами. Џабе македонско знаме ставено на ограда кога позади него стојат бугараши, тие сминкерски филмови пеење македонија на македонците демек еве ние сме македонци ви прогаат кај тие 50 деца таму и нигде на друго место.Име на група не се пере со пеење македонски песни и вадење кутлеш лепотан него со дела.Неможеш кур да вадиш надвор кога дома не ти е среден дворот. Него ајде за кореографијата кога веќе ме праша и чисто што треба да знаеш не сум член на Комити. Кореографијата беше промашај тоа е факт да ги прашаш нив сигурно не им било у план да искочи така како што искочи ама и покрај тоа нивнава најлоша е подобра од вашата најдобра и тоа не е мое мислење него тоа се ФАКТИ прашај подалеку од Охрид сите ке ти ја кажат реалноста, незнам зашто ја пробувам да ти објаснам коа повеќе од видливо е дека имаш некој ментално растројување чим си даваш за право да пишеш ваков коментар. И не е ова хејт према твојата групичка и не беше ни минатиот коментар хејт зошто апсолутно ме заболе за вас, туку добронамерен совет од некој што сигурно повеќе видел направил и разбира од тебе. Фала ти многу и имај преубав ден.Те болеа очите и неделата од кореографијата на Комити или само Рибари ко ќе истает кореографија е бедна и за потсмев?
Комплексаш еден тежок.
Секоја кореографија си носит своја замисла, а ти очигледно никогаш не си бил во тој дел од организација во една група, па зато вака брчиш.
Престани да тропаш глупости небиди СМЕШЕН! Или колку да напишиш нешто без врска. И децата на трибината ваша до пред 5 6 години кај шо секакви дебили ја водеа групата денес здраво пораснаја и си ја зедоја групата во свој раце и Комити во мометов замене реално ги имет најдобрите години. "Децата" ја воскреснаја групата. Ама веќе не се деца него мажи. Така е исто и кај нас. Е сеа ние немојме да сме на исто рамниште зш цел Охрид е колку една населба во Скопје. Ама према околностите Рибари ваѓет и појќе од максимумот. А ти со тој болен ум дека ние сме бугари само сам себе се лажиш. Пули си го дворот и непиши шо требит и шо нетребит.Хахахахха неможам брат комплекс да имам од тебе и од твојата "група" прво зошто не сте група сте собрале 50 дечиња и мислите дека сте некоја група дека сте некој ултрас, за 2-3 години коа ке сфатат децата дека им продавате лажни патриотски филмови ке останете ти и лидерот сами. Џабе македонско знаме ставено на ограда кога позади него стојат бугараши, тие сминкерски филмови пеење македонија на македонците демек еве ние сме македонци ви прогаат кај тие 50 деца таму и нигде на друго место.Име на група не се пере со пеење македонски песни и вадење кутлеш лепотан него со дела.Неможеш кур да вадиш надвор кога дома не ти е среден дворот. Него ајде за кореографијата кога веќе ме праша и чисто што треба да знаеш не сум член на Комити. Кореографијата беше промашај тоа е факт да ги прашаш нив сигурно не им било у план да искочи така како што искочи ама и покрај тоа нивнава најлоша е подобра од вашата најдобра и тоа не е мое мислење него тоа се ФАКТИ прашај подалеку од Охрид сите ке ти ја кажат реалноста, незнам зашто ја пробувам да ти објаснам коа повеќе од видливо е дека имаш некој ментално растројување чим си даваш за право да пишеш ваков коментар. И не е ова хејт према твојата групичка и не беше ни минатиот коментар хејт зошто апсолутно ме заболе за вас, туку добронамерен совет од некој што сигурно повеќе видел направил и разбира од тебе. Фала ти многу и имај преубав ден.
Хахахахха неможам брат комплекс да имам од тебе и од твојата "група" прво зошто не сте група сте собрале 50 дечиња и мислите дека сте некоја група дека сте некој ултрас, за 2-3 години коа ке сфатат децата дека им продавате лажни патриотски филмови ке останете ти и лидерот сами. Џабе македонско знаме ставено на ограда кога позади него стојат бугараши, тие сминкерски филмови пеење македонија на македонците демек еве ние сме македонци ви прогаат кај тие 50 деца таму и нигде на друго место.Име на група не се пере со пеење македонски песни и вадење кутлеш лепотан него со дела.Неможеш кур да вадиш надвор кога дома не ти е среден дворот. Него ајде за кореографијата кога веќе ме праша и чисто што треба да знаеш не сум член на Комити. Кореографијата беше промашај тоа е факт да ги прашаш нив сигурно не им било у план да искочи така како што искочи ама и покрај тоа нивнава најлоша е подобра од вашата најдобра и тоа не е мое мислење него тоа се ФАКТИ прашај подалеку од Охрид сите ке ти ја кажат реалноста, незнам зашто ја пробувам да ти објаснам коа повеќе од видливо е дека имаш некој ментално растројување чим си даваш за право да пишеш ваков коментар. И не е ова хејт према твојата групичка и не беше ни минатиот коментар хејт зошто апсолутно ме заболе за вас, туку добронамерен совет од некој што сигурно повеќе видел направил и разбира од тебе. Фала ти многу и имај преубав ден.