Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Брат, жими се срамота е ова веќе:)

Не е трофеј. Не е објавен официјално ниту ќе биде!

Сликава е постирана зошто некој едуциран хулиган објавува слики со деца и пишува дека од нив сме земале. Али пак ќе кажам, прави се наудрен:) Се договоривме ли сега? :)))
DEAL

Брат, жими се срамота е ова веќе:)

Не е трофеј. Не е објавен официјално ниту ќе биде!

Сликава е постирана зошто некој едуциран хулиган објавува слики со деца и пишува дека од нив сме земале. Али пак ќе кажам, прави се наудрен:) Се договоривме ли сега? :)))

Се објаснуваш со дечиња кои за прв пат застанале на трибина во 2022 и мислат дека се хулигани.

Не знам од кај излегоа 2цава Стефан и Козенка, ама се глеа дека имале несреќно „детинство“.

Најјака прича има овој Козенка. Сеа сере зашо им било одземено на 20-30 годишниве маица, а ако биле оставени сите оние кои имале знаме и маици Партизан, салана би изгледала исто као против Мзт, поише црно-бело. И нормално Козенка би бил прв со коментари типа Леее како ви се шетаат србиве, хахаха цуркузи сте, и не знаете да одбраните териоторија. Болна прича. Комплекс прича.

Уште ти фалеше за се да биде комплетно:)

Еве јас нема ништо да кажам. Ќе оставам стручните ултрас професори да ти одговорат.
Хехе а како ви одговара а ?
Кога игра шкендија евро натпреваро едвај чекате да заврши утакмицата и да се пофалите со нешто одземено дресови и што знам на обични навивачи.

Кога игра шкендија евро натпреваро едвај чекате да заврши утакмицата и да се пофалите со нешто одземено дресови и што знам на обични навивачи.
Е ок де, сте паднале две капчиња од Војводи и една маичка од вкупно 700+ продадени низ цела Македонија, никој ништо не спори.

Pak ne e toa poentata.
Skendija e klub od Makedonija. Partizan ne e. I ne doagja u obzir makedonci da navivaat za partizan i da se setaat so maici koga igra so vardar a pri toa nivnata maticna grupa grobari ne dosle na utakmica. Plus bese najaveno deka nema da se tolerira. Jas ne znam sto ne e jasno vo slucajov

Комити со издание 10/10, и се спојувате тука сите групи што просек ви е 25 луѓе на утакмица да ги коментирате комити и да барате забалешки, еве зошто сите овдека сте експерти за навивање кажете до кај се вашите групи, пратете слики од вашите изданиа да ги споредиме со нашите па после тоа да дискутираме.
П.с. еве ги фамилијарните луѓе на кој што им е земена маицата.

Attachments

• Screenshot_20230202-130810_Signal.jpg
    Screenshot_20230202-130810_Signal.jpg
    198,8 KB · Прегледи: 221
Комити со издание 10/10, и се спојувате тука сите групи што просек ви е 25 луѓе на утакмица да ги коментирате комити и да барате забалешки, еве зошто сите овдека сте експерти за навивање кажете до кај се вашите групи, пратете слики од вашите изданиа да ги споредиме со нашите па после тоа да дискутираме.
П.с. еве ги фамилијарните луѓе на кој што им е земена маицата.
Многу скромни и ненавијачки марки на облека, башка тетоважи, бицепси трицепси набилдани, North Face, капчиња со лого од Hooligans.cz итн... :D

Последно уредено:
Дај договорете се , дали е трофеј или не :(Прегледај го приврзокот 365350
Кај имам пишано дека е трофеј, кажав дека не е носена од симпатизери, ама не можеш да ги сфатиш ти овие работи зошто кај вас салата е како хотел кој сака доаѓа и си оди без ништо да му фали:)

еве зошто сите овдека сте експерти за навивање кажете до кај се вашите групи, пратете слики од вашите изданиа да ги споредиме со нашите па после тоа да дискутираме.
Hahaha najrealen post na denot
Eden rece koga doagjale grobari so mzt kaj sme bile da gi branime boite na gradot smh hahaha

Се објаснуваш со дечиња кои за прв пат застанале на трибина во 2022 и мислат дека се хулигани.

Не знам од кај излегоа 2цава Стефан и Козенка, ама се глеа дека имале несреќно „детинство“.
а што вие да не имате монопол на темава ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom