Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ставрно бе паролата никој не ја искоментира, ултраски многу поголем удар кон гробари, него маичките и знамињата. Директно во центар беше паролата, објавена на сите балкански навијачки страници и предизвика многу реакции и коментари. Се надевам гробари нема да останат само на тоа, туку ќе ги мотивира да се активираат за на 28.02. Доста веќе се расправате со овој Козенка, очигледно е дека отишол со домашно знаме партизан на утакмица, ама немал муда да го извади, па сега тука лечи фрустрации.. везе нема со ултрас.
Инаку паролата беше:
Власта ве плаќа, со татари сте браќа
дружите со грци, а глумите анти-роми
меѓу вас се крие убиецот на Гроби.

10/10 погодена. Што мислите ултраси школовани? Или ќе се држиме до маичките што сме ги соблекле од момци во лош ултра бг филм.

Koja zastava im padnala profesore? Posto ova e prva ekipa na Grobari i kako sto mozes da vidis nema Kumanovo, Kavadarci i slicni lokalci. Ovaa ne e padnata sigurno, tolku bar treba da si upaten :)
Заставата Гробари Битола падна. Од ограда кај Гробари. Или и таа е во Врање падната?
Ај, овој пазарџиски муабет дома!

Ставрно бе паролата никој не ја искоментира, ултраски многу поголем удар кон гробари, него маичките и знамињата. Директно во центар беше паролата, објавена на сите балкански навијачки страници и предизвика многу реакции и коментари. Се надевам гробари нема да останат само на тоа, туку ќе ги мотивира да се активираат за на 28.02. Доста веќе се расправате со овој Козенка, очигледно е дека отишол со домашно знаме партизан на утакмица, ама немал муда да го извади, па сега тука лечи фрустрации.. везе нема со ултрас.
Инаку паролата беше:

10/10 погодена. Што мислите ултраси школовани? Или ќе се држиме до маичките што сме ги соблекле од момци во лош ултра бг филм.
Добри 90% од вас и од сите не знаат што значи паролата хахаха

па летоска вие верглавте тука за знамето вардар што ви го земаа чкембари !
Па не се падна знаме "Партизан Фанс Битола". Се падна знаме Гробари Битола кое беше на ограда кај Гробари. Ај дете легни си. Си се истрауматизирал од вчера. Лее, со кој сум нашол да садам краставици. Ај чао

Abe jebete se so sve forumi, nikoj ne se pofali, tuku nikad ne razbravte kako se branat boi na tvojot klub. Velja nevolja, nikola gruevski, ic ne mi e gajle koj bil, toj sto mislel deka ke projde u grupa od 5-6 lugje i ne se del od navivacka grupa a imalo milion najavi bash za niv pred utakmica, se zaebal.

I ti da si bil vcera ke si odese gol bez maica sto ako ne si grobar a si dosol so taa maica??? Znaci takvite samite si go baraat.
Како не се пофали? кога на тој шо му реплицирав овде убедва дека само навивачи имале таква и дека тој шо му ја зеле бил навивач дрн дрн.
До вчера плачевте за знамето дека било на обичен фан , сега маица од обичен фан е трофеј, па уште еве два пати била овде постирана.

Како не се пофали? кога на тој шо му реплицирав овде убедва дека само навивачи имале таква и дека тој шо му ја зеле бил навивач дрн дрн.
До вчера плачевте за знамето дека било на обичен фан , сега маица од обичен фан е трофеј, па уште еве два пати била овде постирана.
Правете се наудрени. Нека ве читаат сите. Нит ќе се оправдате за срамниот потег нит па ќе успееш да изедначиш паѓање на "ВАРДАР ФАНС" знаме и "Гробари" маичка, за која потенциравме дека не е трофеј. Нит ја објавуваме на официјален нит бутур. Ајдеее пак!!! Ајде можеш уште еднаш да пишеш исто:)

Инаку паролата беше:

па и тоа е поентата, вие место акцент да ставите на тоа вие тука се распишувате за паднати маички од клинци.

Tolkavo plukanje na smetka na Komiti zasto probaa da go smenat makedonskiot mentalitet so navivanje za zvezda i partizan … namesto da stignuvaat pofalbi sod site gradovi i site grupi … pa mene mi e licno stram koga ke vidam deka Makedonci navivaat za tie 2 kluba … oni se fatile deka komiti se pravele pojaki od grobari… ednata grupa ja unisti drzavata drugata grupa ja vozdigna drzavata …

Правете се наудрени. Нека ве читаат сите. Нит ќе се оправдате за срамниот потег нит па ќе успееш да изедначиш паѓање на "ВАРДАР ФАНС" знаме и "Гробари" маичка, за која потенциравме дека не е трофеј. Нит ја објавуваме на официјален нит бутур. Ајдеее пак!!! Ајде можеш уште еднаш да пишеш исто:)
Дај договорете се , дали е трофеј или не :(IMG_20230202_131216.jpg

Брат, жими се срамота е ова веќе:)

Не е трофеј. Не е објавен официјално ниту ќе биде!

Сликава е постирана зошто некој едуциран хулиган објавува слики со деца и пишува дека од нив сме земале. Али пак ќе кажам, прави се наудрен:) Се договоривме ли сега? :)))

Ti se drogiras po sabajle izgleda drugar jasno beshe kazhano deka neutralci nema da se toleriraat zatoa shto ova ne e vardar rabotnicki pa mozes da biras za kogo ke navivas tuku e vardar partizan i nema da ima toleriranje ako domasni lugje go favoriziraat partizan pred vardar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom