Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Картите се и за запад и југ, а за другите прашања има официјален профил на форумов нека ти се одговори од таму.
Кој е официјален профил на форумов?
Инаку ако картите важат и за Јужна и секој може да добие маичка за "беспари" тука нешто не штима.
Очекувано е да има 10 000 посетители тотал х 100 денари да ве кошта една маичка е 1 000 000 денари. Пола да земат маички грубо е 10 000е трошок само за тоа, каде е се останато. Да не се лажеме толку пари немаат многу посериозни групи, не како нашите со 200 членови. Од една страна ФК Вардар собираат помош од сите страни зошто се кнап со пари, а овде се фрла на широко..

Последно уредено:
Се извадија членски годинава кои беа по 500 и 1.000 денари , ние на домашни утакмици имаме најголема бројка од сите и плаќаме карта по 100 денари , 300 × 100 = 30.000 денари .
Со Восла бевме сигурно 400-450 тоа се 45.000 денари ...

Пример Чкембари 450 на фудбал неможат вкупно да соберат за 5 кола дома , од двај за 10 бакли ке соберат ...

Ние дома гости газиме со бројки , све тоа плаќаме и се собира пара , ја коа викам дека сме 3 класи над сите тука ми се чудат некои .
Друже дај да не се лажеме, не ми кажувај за пари на мене зошто многу добро знам како иде тоа самофинансирање. Волку пари колку што се планира да се потрошат на прославата според ова како изгледа не може цела година да соберете од карти продавање и маркетинг. Каде се секое коло бакљи, кореографии, финансирање гостовања превоз чат пат и итн итн.
Па само бакљите што ги запаливте за најава за прославата коштаат колку парите што ги кажа ти.
Затоа сакав да прашам дали ФК Вардар ја организира прославата или нг Комити?

Друже дај да не се лажеме, не ми кажувај за пари на мене зошто многу добро знам како иде тоа самофинансирање. Волку пари колку што се планира да се потрошат на прославата според ова како изгледа не може цела година да соберете од карти продавање и маркетинг. Каде се секое коло бакљи, кореографии, финансирање гостовања превоз чат пат и итн итн.

Го доби одговорот за кај важат картите нема повеќе што да се дискутира за друго.

Излеа Kano пушта од Австралија кеш :P

Пример Чкембари 450 на фудбал неможат вкупно да соберат за 5 кола дома , од двај за 5 бакли ке соберат ...
А зошто мора нас да не спомните во секој муабет? Ни ве прашавме ни не интересира.

Само за на запад и југ ли се картите? Дали има бројка отприлика колку карти се продадени / колку публика се очекува? Да не испадне тотален дебакл у поглед на бројка после толку слики, споделувања, акции и слично.

Муабет на место, само иронично е што доаѓа од член на група која се претставуваше како единствена која функционира со самофинансирање која во тој момент трошеше и многу повеќе.

Муабет на место, само иронично е што доаѓа од член на група која се претставуваше како единствена која функционира со самофинансирање која во тој момент трошеше и многу повеќе.
Таа група во тој момент исто така плаќаше карта секоја утакмица ама имаше барем дупло навивачи од сега. Се продавале и по 500 маици по 300/400 денари од една серија, не се давале за 50 денари на 5000 луѓе, односно заработувале од тоа, не иделе во минус.

Таа група во тој момент исто така плаќаше карта секоја утакмица ама имаше барем дупло навивачи од сега. Се продавале и по 500 маици по 300/400 денари од една серија, не се давале за 50 денари на 5000 луѓе, односно заработувале од тоа, не иделе во минус.

И во Љубљана отиде сосем случајно како предновогодишна чајанка.

И во Љубљана отиде сосем случајно како предновогодишна чајанка.
Само во Љубљана имаше организиран превоз од клубот(иако се плаќаше симболично 200/300 ден), ама клубот имаше пари тогаш не должеше 4 плати на играчите.

Момци место да ми поставувате контра прашање на прашање можеше еден од вас 30 овде на форумов да одговори дали прославата ја организира ФК Вардар или Комити?

Момци место да ми поставувате контра прашање на прашање можеше еден од вас 30 овде на форумов да одговори дали прославата ја организира ФК Вардар или Комити?
75 години Вардар, 35 години Комити.

За број на продадени карти не се знае?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom