- Член од
- 11 декември 2013
- Мислења
- 1.404
- Поени од реакции
- 3.314
Ова повеќе на компир ми изгледа

Стоп за каменување автобуси!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова повеќе на компир ми изгледа
Леле овие па со мачети се сликале, мислат во Истанбул се, бутнале оставена парола.
Така ќе си најавувате кај сакате? Ајде по дома, гаси интернето!!!Момци што ве тера бе вакви селски работи да правите ?
Со години тука на форумов се пишува дека може било кој да дојде во ск да се слика, стави парола негде низ град, стадион или слично во време кога нема луѓе и посетеност и дека нема дежурна екипа 24/7 што ќе ровари низ градот во било кое време и место за да спречи такви работи.
И сега зимате вие кои тука тоа го пишувате со години и држеше вода муабетот да го правите истото. Јас разбирам и ривалство и пецкање и све, ама на овие "акции" не им е место во 2022 година, поготово ако истото може да се случи во нашиот град во било кое време.
Ви се прошетавме и низ град, и на стадион ви бевме вас ве нема нигде.
Не, со мачетиДали тоа на сликата сте сликани со ножеви?
Мислам дека си член на Чкембари, скријте се таму во некоја дупка бе, место да се срамите, вие уште се гордеете со ладно оружје. Бетер од заштитените мечки сте биле бе.Не, со мачети