Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Site si znaete deka ni stana tradicija da ne vidime Komiti vo Tetovo protiv Shkendija.

Мудата ги имаме за да дојдеме неорганизирани, за разлика од вас....;)

Која навивачка група, кое навивање, група без знаме на ограда не е група. Зошто не се организиравте, ви забранија од Еколог, немаше никакви други забрани колку што знам. Можат и вашите од управа со играчи да дојдат и да кажете вие бевме...Кај сте биле, ако ви падне маичка обични фанови, ако изедевте ќотек пак ќе бевте обични фанови. И да не бидам погрешно разбран не викам дека ако дојдевте организирано немаше да се вратите како што се силите вие, ама Балисти денес на стадион немаше, ако поединец е и група тогаш можете да се пофалите дека навивавте и на светсково во Бразил :)

Викаш индивидуалци а на моменти грмеа...убоо.

Барем нас не има вака неорганизирано, вас кога ќе ве има во Тетово?
Маицата ви е пзодрав од билетарата, таму било интерсно, очигледно не си бил денес у Скопје. ;)

ima enormna razlika od idenje na stadion vo skopje do idenje vo tetovo uz zabrana, ili bilo koj drug grad, fakt.
neznam zasto mislite deka komiti dokolku bi imale sansa vo tetovo da otidat, ne bi otisle, stvarno ne mi e jasno, a i ne glumete ludilo toa bagdad e tamu kaj stadionot, so skopski registerski tablici a primetite ke zemete kamenjata, ne vredi ...

skopje ipak e new york od toj aspekt za tetovo, kako i da ja vrtite. ne deka se mavam u gradi ali takva ni e drzavava, jebiga.

Маицата ви е пзодрав од билетарата, таму било интерсно, очигледно не си бил денес у Скопје. ;)

Ех кога ќе имаме ние шанса на билетара во Тетово да имаме фрка со вас, изгледа никогаш бидејќи никогаш нема да ја имате храброста да доаѓата како ние што ви доаѓаме.
Не бев денес, не бев ни со Брегалница во Тетово.

Ех кога ќе имаме ние шанса на билетара во Тетово да имаме фрка со вас, изгледа никогаш бидејќи никогаш нема да ја имате храброста да доаѓата како ние што ви доаѓаме.
Не бев денес, не бев ни со Брегалница во Тетово.
Многу скоро. ;)

не им најавувајте уште од сега ќе почнат да ги острат ножевите.

ne sum bil denes imav drugari sto bile mi kazaa za frkata nemalo ni policiaa ni nisto kai biletarata i deka nekoi nas nokautiral nekoi 2ca e sega sigurno i nekoi nas go jadel sto e i mnogu normalno NO DALI NEKOI OD VAS MOZE DA SE ZAMISLI BOSTUM E VO TETOVO SO MAICA KOMITI/VARDAR I KUPUVA KARTA A OKOLU NEGO SA SVE NAVIVACI NA SHKENDIJA I KAKO MOZE DA POMINE AUUUUUUUUUUU:pipi:

Уште вечер се спрема парола за двајцата нокаутирани Комити, немале среќа, немало полиција...
Работава на крајот, Балисти дојдоа не испотепаа и си отидоа, а уствари никој не бил него на женска од братучед дургарот бил :нинџ:

nokautirani ne mislev deka gi utepale od cutek ili nesto slicno znaci imalu frka i nekoi dvajca go jale toa sto go zasluzile nikoi ne rece komiti deka bile sega neznam dali so navivaci na vardar ili redari ili so bile samo zanm deka imalo nesto no gabe nie i na vasa tribina da vi doideme gabee e pak znaede da se vadite za toa ve biva i raka vi davam no uste ednas ke kazam DALI NEKOI OD VAS MOZE DA SE ZAMISLI VO TETOVSKA BILETARA KUPUVA BILET A VAMO E SO MAICA KOMITI/VARDAR SAMO TOA ME INTERESIRA

И сигурно му ја остајл мајцата за успомен дека ги нокаутирал :D

П.С.
10494591_795622033823414_2325784498462192040_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom