Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Значи коа ке слушнам аеродромски муабет како они биле брате најачи и влезени у некој филм у некоја улога од ране со тренерки лимитед и се фура колку биле јаки... шта да ти причам.

Тој што цело време од service crew ви е на ограда е и на Вардар :* Има уште многу аеродромци што идат али болна точка ви е и никад нема да ја признаете. Баш имам желба некогаш да се сретнеме на утакмица да видиме кој е кој.

И SPORT бела чорапа. Не заборавај. :D

Значи коа ке слушнам аеродромски муабет како они биле брате најачи и влезени у некој филм у некоја улога од ране со тренерки лимитед и се фура колку биле јаки... шта да ти причам.

Тој што цело време од service crew ви е на ограда, е и на Вардар :* Има уште многу аеродромци што идат али болна точка ви е и никад нема да ја признаете. Баш имам желба некогаш да се сретнеме на утакмица да видиме кој е кој.

За жал, таква е вистината денес. Екипа од 12-16 годишни богати детишта ќе давале срце за МЗТ:facepalm:. Во многу лош филм се влезени. Па уште кога ќе видиш некој 15 годишен копиљ те гледа накриво на улица... Секоја чест само на најстарите членови (кои се чинам комити), ќе им шитнат маичка или шалче на децава и овие се серат од радост.

Ај да не почнам бетер да се нервирам, башка незнам како залутав во темава, ќе си идам.

За жал, таква е вистината денес. Екипа од 12-16 годишни богати детишта ќе давале срце за МЗТ:facepalm:. Во многу лош филм се влезени. Па уште кога ќе видиш некој 15 годишен копиљ те гледа накриво на улица... Секоја чест само на најстарите членови (кои се чинам комити), ќе им шитнат маичка или шалче на децава и овие се серат од радост.

Ај да не почнам бетер да се нервирам, башка незнам како залутав во темава, ќе си идам.

Не си ти дефинитивно за овде :facepalm::facepalm::facepalm:

Кажи ми кое е вашето најголемо гостовање на Вардар ? :D

Јас ќе ти одговорам кое нашето најголемо гостување на ФК Вардар, само ти прво кажи ми дали „Градски Парк’“ „Борис Трајковски’’ или било која друга сала од СКОПЈЕ, ги сметате за ГОСТУВАЊА ?! ;)

Во ниедна споредба неможеш да докажеш дека Комити се подобри и појаки од ФА, ама баш во ниедна. Поготово од 2005/2006 та па наваму :D

Така е. Најдобри сте и најјаки сте. И најјопасни исто. Aerodrom Rulles :D
А не само кај нас. Морам да признаам дека и у СВЕТ сте најјаки, пошто сте и ЕДИНСТВЕНИ што навиваат САМО У САЛА :pos:

;)

Поздрав друже,
ти ли беше тој што беше со воџата Д****р заедно на дербито Вардар-Пелистер, Август 2010та год, http://4.bp.blogspot.com/-q0fStNNtfps/TVUZwNDRvNI/AAAAAAAAALI/qbriDKzPrWg/s1600/img2655u.jpg го има и знамето на сликава „Urban Legends'' кога требаше да оформите под тоа име и подгрупа од Аеродром.
Претходно на форумов ти истиот пред да го смениш името на јузеров пишуваше на темата и на ФК Вардар и јавно си признаваше дека воедно си член на Комити.
;)

Поздрав друже, поздрав и до воџите:)

;););)

Јас ќе ти одговорам кое нашето најголемо гостување на ФК Вардар, само ти прво кажи ми дали „Градски Парк’“ „Борис Трајковски’’ или било која друга сала од СКОПЈЕ, ги сметате за ГОСТУВАЊА ?! ;)

Така е. Најдобри сте и најјаки сте. И најјопасни исто. Aerodrom Rulles :D
А не само кај нас. Морам да признаам дека и у СВЕТ сте најјаки, пошто сте и ЕДИНСТВЕНИ што навиваат САМО У САЛА :pos:

;)

Поздрав друже,
ти ли беше тој што беше со воџата Д****р заедно на дербито Вардар-Пелистер, Август 2010та год, http://4.bp.blogspot.com/-q0fStNNtfps/TVUZwNDRvNI/AAAAAAAAALI/qbriDKzPrWg/s1600/img2655u.jpg го има и знамето на сликава „Urban Legends'' кога требаше да оформите под тоа име и подгрупа од Аеродром.
Претходно на форумов ти истиот пред да го смениш името на јузеров пишуваше на темата и на ФК Вардар и јавно си признаваше дека воедно си член на Комити.
;)

Поздрав друже, поздрав и до воџите:)

;););)

Ај размисли убаво, можеби и воџа сум ви бил :pos:
Овде ств нема еден нормален :D

Вака... имам многу другари од Аеродром , членови на ФА кои потајно навиваат и за Вардар . Значи Скопјани неможат да го мразат Вардар и да бидат против Комити , ова што вие го правите е чисто од инат зошто длабоко во себе во дното на срцето осеќате дека Вардар е тимот за кој се живее... ни Мзт , ни Работнички,а најмалку Металург или незнам некои такви банана тимови . А , споредбата Комити со Фа е смешна , премногу смешна . Тоа го очекувам да го напишат некои попалени лингури со 15 години а не вие . Значи никој не бара мислење од експерти како вас на форумов да каже кој е подобар , имате еден добар балкански форум за навивачи ако некој не го знае нека ми пише у пп ке му дадам линк , прашајте било кого таму ке ви каже кој е кој во Македонија ... дека ниедна друга навивачка група у Македонија неможе да биде ни приближно добра како Комити, затоа што кога Комити кога си фурале навивачки филм другите незнаеле што е тоа навивање (т.е не постоеле) , и потоа одеднаш на сите им зинува гзот за пари и се делат на страна за профит , плус политиката влага и ги дели Комити на парчиња ... бидејки ако Комити останеле како што биле , тоа е преголема моќ(што државата неможе да ја контролира, затоа раздели па владеј) рачунајте Фа, Комити,ЦПБ и други помали ко пирати , ѓорчевци и компанија да бидат едно исто ... па тоа нема жива сила што може да ја сопре , какви делије какви курови ташаци , ке сме биле страшно моќна група , ама се случува тоа што се случува, делбите...и со тек на генерации доаѓаат падобранци како овие горе што драпаат мадиња како Фа биле боље од Комити , ке ви го кажам ова може да им исп*шите вие на Комити еднаш добро само и ништо друго ... пријатно и фала за сниматокот:icon_mrgr:

Споредувате неспоредливи работи само тоа ќе ви кажам. Утре на ракомет Вардар во просек може да има 1000 + и обратно 100 + кај аеродромци доколку идат на фудбал. Не сте иста бранша смирете тензии малу. А факт е дека сте први секој во своето.

гр

Беше една таква група минатото лето кај баба ми сместена,10тина души од по 14-15 години и ја имаа цела куќа со лепенки исполепени.Пред нив ги одлепив и ги искинав сите, никој збор не рече. На лик изгледаа опасно, ама изгледа беа само татини синови. :)

гр

Беше една таква група минатото лето кај баба ми сместена,10тина души од по 14-15 години и ја имаа цела куќа со лепенки исполепени.Пред нив ги одлепив и ги искинав сите, никој збор не рече. На лик изгледаа опасно, ама изгледа беа само татини синови. :)

Аууу, ама си бил ти опасен. :нинџ: Веројатно нема да им текне пак да се вратат и цел живот трауми ќе имаат од тој настан .:vozbud: Какви муабети се прават во темава, значи не ми се верува еј. :facepalm:

Аууу, ама си бил ти опасен. :нинџ: Веројатно нема да им текне пак да се вратат и цел живот трауми ќе имаат од тој настан .:vozbud: Какви муабети се прават во темава, значи не ми се верува еј. :facepalm:

Абе опасен си сум јас, само не е за мене муабетов, туку за дечишта шо се мотет по трибиниве и се јаки само на збор и тастатура.

гр

Хулиган, од најопасните ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
гр

Дај кажи и ние така да правиме , како е тоа да бидеме многу храбри како тебе ? :facepalm: ( кој знае колку те тепале па сеа ај ти ги тепаше ) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom