Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Goran kako sto gledav komiti ne palea bakli taka da od sto se osteti patekata?
Prasanje do samurald, posto neli pocnavte da navivate za lirija zosto ve nema vo sala poslednive utakmici na lirija? Ili samo protiv kumanovo navivavte?
Палеа бакљи.
Имаат забрана за влез во БТ 3 години.

Odamna uste koga crvenkapa setase niz sumata i zamina vo romanija na eskuzija pa mu se skina fustanot na edna tribina i od togas ostana skinata ...taka da sega ne postoi crvenkapa oti babamu go smenvase imeto vo rok od edna godina dva tri pati pa sega nema kaj kogog da odi i setase niz stip i plasese mali deca

ps.Prasanje do komiti koj ke plati sto nekni na derbito so Pelister se osteti patekata od baklite ?!Samo mozam da zamislam koja e cifrata za stetata koga nas za 3-4 stolcina ni barale 5000 evra :sick:
Ако е за тоа и вие низ годиниве сте останале без транспаренти, па гледам се распаднавте како група.
Во Романија беше скинат дел од трансот Комити Маџар маало, ако тоа е главен транспарент тогаш океј.
За вториот дел од постот, не знам што прашуваш, секогаш има казни за фрлање пиротехника, и за било кој клуб да се работи си плаќаат клубовите. Ете покрената е дисциплинска постапка. На атлетската патека нема никаква штета, дојди провери :D Се запали мало делче во тоа вдлабнатината ама одма беше изгасено.

VENOM и ти не си во право во случајов, никој во Македонија не го почитувал ова досега, така да нема што да бараме од Фаланга да бидат први што ќе го почитуваат тој непишан закон. Мада они се прва група што ги загубила сите транспаренти, пгоолма катастрофа амин.
--- надополнето: 19 април 2013 во 15:40 ---
Палеа бакљи.
Ама немаат забрана за влез во салата во Сарај. Ребели продолжија да навиваат, овие се гледаше дека беа чисто отидени колку да испровоцираат, и онака ниту еднаш не испеаа за Лирија, туку пееа за Фк Шкупи.

Ако е за тоа и вие низ годиниве сте останале без транспаренти, па гледам се распаднавте како група.
Во Романија беше скинат дел од трансот Комити Маџар маало, ако тоа е главен транспарент тогаш океј.
За вториот дел од постот, не знам што прашуваш, секогаш има казни за фрлање пиротехника, и за било кој клуб да се работи си плаќаат клубовите. Ете покрената е дисциплинска постапка. На атлетската патека нема никаква штета, дојди провери :D Се запали мало делче во тоа вдлабнатината ама одма беше изгасено.

и ти не си во право во случајов, никој во Македонија не го почитувал ова досега, така да нема што да бараме од Фаланга да бидат први што ќе го почитуваат тој непишан закон. Мада они се прва група што ги загубила сите транспаренти, пгоолма катастрофа амин.

.
Ако не си ти не знам кој ќе ги брани комити :P кај нас еден е паднат на Чкембари карпош хаос и тогаш оти имаше поголема свест навивачка подгрупата се расформира сега пред некоја година гледам пробваат дечките од таа населба да се етаблираат пак ама не оди ...Другите коцки и знамина од БФЦ и грен фронт исто така се на подгрупи и тие се украдени што по кодексот и правилата не значи дека не треба да се укинат под групите ...
Што се однесува за вашето знаме јас колку што се сеќавам беше ударното знаме искинато и дел парче од него остана во романија не знам шо тие филмот стално да подлажнуваш и да ги вртиш фактите ама ете нека биде по твое прај ќеиф

За вторито дел за притехниката исто така лажиш убо се запали делот на атлетската патека каде што е скокот и каде што треба да има вода но исто така убаво гореше патеката на неколку места и 1005 сум сигурен дека е прилично оштетена така да не знам што гледаше ти можеби од димните не можеше да видиш но од јужна убаво се гледаше исто така слегов и долу на теренот за видов патеката не на запад општо се прошетав до север и до соблекувалните на Пелистер и како што реков убеден сум дека добро ја оштетивте патеката што е многу глупа постапка

За тоа дека не се почитува не се почитува но реков дека кај нас до пред две три години се почитуваше и не постоеше под групата на карпош хаос така да по чесно е фаланга да се ребрендираат и го сменат името па нека почнат од ново инаку кога сме кај тоа не знам оти му ги земавте занамината кога нема кој да ги брани и плус не ви се ривали немало потреба ние на неколку пати сме имале можност и прилика да земиме знамина на некој по мали групи но не сем го сакале тоа не ни се достојни за таков акт се знај на кој и како треба да му земиме знаме и плус пред три дена пред да му ги земите знамината од кафич фаланга жалеше за трите деца што погинаа во собраќајката и одаваа чест а по три дена некој деца од множинска албанска населба сакајќи да се докажат му ги здиплија знамината

ps.по твое до колку успеше дечкото од обезбедувањето да го укради бајракот на вардар-Пелистер есеноска ќе беше оправдано ?!

Палеа бакљи.
За у Борис имаат забрана сигурно немат забрана и за у Сарај. Последната утакмица Лирија ја играше дома со Кожув.

За у Борис имаат забрана сигурно немат забрана и за у Сарај. Последната утакмица Лирија ја играше дома со Кожув.
Мислев дека сите утакмици ги играат во Борис, не знам зошто. Мозокот на пауза :icon_mrgr:

Извини, немав идеја дека имало уште еден Веном :icon_mrgr:
Немав појма и ја :D , него муабетот ми беше за нас ,една подгрупа наша (знаеме која) го ''изгуби'' нивниот транс и тоа на најпичкарски начин не е за зборење како кој знае знае и престанаа да постојат под тоа име,ама добра ипак тоа е само подгрупа која постапи како што треба.

10082_532177146834572_1172653550_n.jpg

--- надополнето: 1 април 2013 во 16:00 ---
Ова ли е таа white power, anti anti fa група со пола Цигани и монголоидни членови во неа?:facepalm:

Ова ли е таа white power, anti anti fa група со пола Цигани и монголоидни членови во неа?:facepalm:
Ај ако сакаш до изјасни се нешто не ми си јасен збунат си или не пулиш убо ?! Јасс колку што гледам нема ниту еден ѓуптин тука не велам дека немало порано или дека нема да има ние си имаме еден ѓупак што стално иди на гостувања кога ќе не начека дека се бериме и тој оди на натпревари едно дваесетина години и ништо страшно и кога се скандира или пее нешто наци тој си пеј нормално значи не знам шо тие прашањето и што тие целта што сакаш да кажеш ?!

ps.гарант с.....о тој горе со црвената дуксерка ти има заличено на ѓупак оти е баѓи црн ама детото само што седи на бајрот инаку нема врска со нив и е србин по националност

p.p.s.таман ме потсети ако си од комити да те прашам вистина дека воџа на навивањето во скопје и посебно на рк вардар на времето бил некој албанец од чаир чинам беше или сарај не ме фаќај за збор ?

Ај ако сакаш до изјасни се нешто не ми си јасен збунат си или не пулиш убо ?! Јасс колку што гледам нема ниту еден ѓуптин тука не велам дека немало порано или дека нема да има ние си имаме еден ѓупак што стално иди на гостувања кога ќе не начека дека се бериме и тој оди на натпревари едно дваесетина години и ништо страшно и кога се скандира или пее нешто наци тој си пеј нормално значи не знам шо тие прашањето и што тие целта што сакаш да кажеш ?!

ps.гарант с.....о тој горе со црвената дуксерка ти има заличено на ѓупак оти е баѓи црн ама детото само што седи на бајрот инаку нема врска со нив и е србин по националност

p.p.s.таман ме потсети ако си од комити да те прашам вистина дека воџа на навивањето во скопје и посебно на рк вардар на времето бил некој албанец од чаир чинам беше или сарај не ме фаќај за збор ?
И после ќе те прашат: Оти брат ти не одиш со Чкембари ? .. Е ај после ова шо да му речам ?

Нормално дека е срамно да ти ги одземат знамињата....

Ама да ми се пувате тука со некои си измислени правила кои ги пишува и измислува кој како стаса, кои патем ама баш НИКОЈ не ги почитува......е тоа е смешно.

Паднало знаме...срамно за Фаланга и нивните водачи, ГОЛЕМ плус за Комити кои успеале да најдат начин да одземат знаме.
Понатаму, тоа знаме се користи за да го исмеваш противникот и противничките навивачи....

Кои посерувања се тие да се врти измислената книга, на измислените правила за да се најде измислениот параграф каде што пишува дека со изгубено знаме се растура навивачка група. :facepalm:

Мислам.... дајте бре луѓе, бидете сериозни.
Излезете од филмот Green Street Hooligans!
Гледајте тамо некои љубовни филмови па можеби ќе се соживеете со нив па ќе удрете на клецање.
Prijatele ne se brukaj i ne se pravi pameten,ako nemas pojma. Tie pravila postojat nasekade niz svetot. Ne gi izmslija tie pravila Komiti, nitu pa nekoja druga makedonska navivacka grupa. Tie pravila si postojat nasekade vo svetot na ultrasite. A gleam si boldiral 6 puti "izmisleno", pa koe pravilo vo svetot ne e izmisleno, ima nekoe samo od sebe sto nastanalo? Se znae, ako padne udaren trans, grupata se raspagja i se formira nova. Se smeta za ogromna bruka grupa na koja i padnal udaren trans, da napravi nov udaren pod istoto ime.
( ne sum clen na Komiti )

Нормално дека е срамно да ти ги одземат знамињата....

Ама да ми се пувате тука со некои си измислени правила кои ги пишува и измислува кој како стаса, кои патем ама баш НИКОЈ не ги почитува......е тоа е смешно.

Паднало знаме...срамно за Фаланга и нивните водачи, ГОЛЕМ плус за Комити кои успеале да најдат начин да одземат знаме.
Понатаму, тоа знаме се користи за да го исмеваш противникот и противничките навивачи....

Кои посерувања се тие да се врти измислената книга, на измислените правила за да се најде измислениот параграф каде што пишува дека со изгубено знаме се растура навивачка група. :facepalm:

Мислам.... дајте бре луѓе, бидете сериозни.
Излезете од филмот Green Street Hooligans!
Гледајте тамо некои љубовни филмови па можеби ќе се соживеете со нив па ќе удрете на клецање.
Fossa Leoni ја има голтнато кнедлата од паѓање знаме (навивачка група што значи како во Италија така и во светот) а ти ми збориш за Фаланга Штип како у стил се е измислено само за вашиот случај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom