Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
68018_495096203868662_1645689209_n.jpg

Прашање за чкембари. Има ли излезено соопштение од вашата група за навивачкото обединување ( послушајте патриоти ) ?

Официјално не.Мислам дека ке се кажи утре дали ке се поддржи или не.

А за ова шо ќе кажиш?
Дивизијата Се враќале од утакмица од автокоманда односно од стадионот на Фк. Скопје се возеле во автобус и се додека се возеле скандирале против Албанците . после некои член го запалил знамето .настанало метеж и почнале да ставаат контињери на патот и влегле 100 возрасни Албанци како и еден со нож настанало турканици и други работи па досле алфи и полиција и биле однесени во полициска станица исто така има извадено парола кои ја оставиле на стадионот и после тоа пирати ја земале со дозвола на д.х за да ја носат на ракомет

A sto se krivi ovie vtorive so si gi citiral ti ? Ili trebalo da gi ostaat da pominat bez nisto iako provocirale celo vreme ? Do koga be ke sakate policijata da ve brani celo vreme ?

A sto se krivi ovie vtorive so si gi citiral ti ? Ili trebalo da gi ostaat da pominat bez nisto iako provocirale celo vreme ? Do koga be ke sakate policijata da ve brani celo vreme ?
Нас не брани полицијата? :eek:
Се гледа колкави мажи сте, ако немате оружје никој и ништо сте. Пички сте биле, пички ќе си останите.

Sto se popalivte odma be luge ovie frki se site dogovoreni da se kreva rejtingot na partiite uste li ne se naucivte na ovie stari finti koj samo kaj nas palat ama po se isgleda deka oni dobri ne driblaat kako sakaat za mene ovie raboti se ne prifatlivi i ne opravduvam nikogo samo edno imam da vi kazam terajte si go filmot kako sto ste go pocnale ama kaj ke vi bide krajot samo gospod znae.

Најјако беше ко ја пееја „Абре македонче“ и коментаторите ќутеа или имаја некакви проблеми па многу убо се слушаше :)

Ежење беше атмосферата,сите оставаа глас,исходот на утакмицата беше излишен за пораката што сакавме да ја испратиме.
Утре очекувам исто јак перформанс и на Комити :)
btw,нема врска сала или стадион атмосферата може да биде исто јака :D

Sto se popalivte odma be luge ovie frki se site dogovoreni da se kreva rejtingot na partiite uste li ne se naucivte na ovie stari finti koj samo kaj nas palat ama po se isgleda deka oni dobri ne driblaat kako sakaat za mene ovie raboti se ne prifatlivi i ne opravduvam nikogo samo edno imam da vi kazam terajte si go filmot kako sto ste go pocnale ama kaj ke vi bide krajot samo gospod znae.
Добро еве и јас се сложувам договорени се епа ајде сега сите знамиња од Бит пазар до Чаир симнете ги бидејќи како што кажа се е ова наместено исто така почнете да ставате државни знамиња на вашите куќи не ги праќајте вашите деца со катани во школо , не барајте двојазичност , отцепување на територии и ред др чим е наместено се . Вие го предизвикавте ова со вас и ќе запре ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom