- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 1.227
- Поени од реакции
- 557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па навивачкава група е од Македонија.Што бара ова во темава?

Стара Србија, за краља и отаџбину they said...зашто српско знаме на куманово тогаш...
Све супер тоа али ем не се македонци и демек куманово српско е значи не живеат во македонија и одеднаш глеаш коментираат на навивачки групи во Македонија..Муабетов сакаш да се ебеш нејкеш да ти влезе.Стара Србија, за краља и отаџбину they said...![]()
На овие треба една бомба у средина таму да им се фрли , тешка бедотија еј србоманчишта бедни се чудам како не извадиле грчко знаме .
Да те поправам тие не се никаква подгрупа на никаква навивачка група тие се само едно гомило на луѓе со испрани мозоци .Не ми е јасно зошто се ставени во темава... Овие се ПОДГРУПА на навивачка група од друга земја
Да те поправам тие не се никаква подгрупа на никаква навивачка група тие се само едно гомило на луѓе со испрани мозоци .

КУЦЗ Македонци има во вашата подгрупа?Не мешани,вакви такви..чисти Македонци?
Болна работа..Јас ќе ти одговорам дека има. Мнозинство се. Ама од нив ќе добиеш одговор дека се срби, македонизирани...македонците им го смениле презимето од иќ во ски.![]()
од кај мене 2-ица чисти македонци , од кој едниот го видов со циганите ....КУЦЗ Македонци има во вашата подгрупа?Не мешани,вакви такви..чисти Македонци?