Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
14307_363710600390557_1293076384_n.jpg
:eek:

Стара Србија, за краља и отаџбину they said... :icon_lol:
Све супер тоа али ем не се македонци и демек куманово српско е значи не живеат во македонија и одеднаш глеаш коментираат на навивачки групи во Македонија..Муабетов сакаш да се ебеш нејкеш да ти влезе.

Не ми е јасно зошто се ставени во темава... Овие се ПОДГРУПА на навивачка група од друга земја

Не ми е јасно зошто се ставени во темава... Овие се ПОДГРУПА на навивачка група од друга земја
Да те поправам тие не се никаква подгрупа на никаква навивачка група тие се само едно гомило на луѓе со испрани мозоци .

КУЦЗ Македонци има во вашата подгрупа?Не мешани,вакви такви..чисти Македонци?

Да те поправам тие не се никаква подгрупа на никаква навивачка група тие се само едно гомило на луѓе со испрани мозоци .

Има и Срби во Македонија па нормално дека ќе навиваат за Ѕвезда/Партизан.. пр Македонец во грција мислиш ќе навива за грчки тим ? :)

Јас ќе ти одговорам дека има. Мнозинство се. Ама од нив ќе добиеш одговор дека се срби, македонизирани...македонците им го смениле презимето од иќ во ски. :icon_lol:

Јас ќе ти одговорам дека има. Мнозинство се. Ама од нив ќе добиеш одговор дека се срби, македонизирани...македонците им го смениле презимето од иќ во ски. :icon_lol:
Болна работа..

од кај мене 2-ица чисти македонци , од кој едниот го видов со циганите ....
иначе најинтересно ..
Зашто си за звезда ? - Комшија га натераја !:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom