Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Другар,незнам колку си контролирал,ама имаше 2-3 со мајци шверцери озбилно...имаше и неколку од тоа вашите знамиња,а исто така имаше и тапан :) Сеа незнам ако биле другари на играчите од кај ќе најдат тапан за на утакмица...а дека имаше шверцери-имапе,само неможам да тврдам дали целата група беше или само дел :) Како беше утакмицата,влеговме.....имаше таму препуцавања,после овие кога почна да слават со тоа вашето знаме налетавме....јадевте по некој бокс и упаљач,потоа џандарите ни се завртеа на нас и почнаа да не маваат со пендреци :)

епа и вие па,вчера пишува што ги снајде сеа еден бокс и упаљач.

епа и вие па,вчера пишува што ги снајде сеа еден бокс и упаљач.
Шо шо ги снајде,30-40 души организиравме за 15 минути...Таму беше шо беше,ние бевме на едниот крај на салата,тие на другиот...после завршетокот залетавме,ги заигравме и џандарите почнаа на нас да маваат...после тоа ги чекавме прво надвор од сала,па на излез од градот ама си отидоа од обиколница...немавме време за поголема организација,иначе..

Шо шо ги снајде,30-40 души организиравме за 15 минути...Таму беше шо беше,ние бевме на едниот крај на салата,тие на другиот...после завршетокот залетавме,ги заигравме и џандарите почнаа на нас да маваат...после тоа ги чекавме прво надвор од сала,па на излез од градот ама си отидоа од обиколница...немавме време за поголема организација,иначе..

Kako prvo tvrdam deka LAZES, posto nitueden ama bas nitueden ne bese so nasa maica.. Kako sto kaza redstarfan ne negiram deka imase nasi clenovi, tuku tie ne bea otideni kako shverceri nego kako drugari/rodnini na igracite.. A jas TVRDAM deka nitueden ama bas nitueden ne bil so nasa maica/ sal ili bilo sto povrzano so nas.. Imalo samo nase albansko zname nisto drugo..

Kogo ste mavale ? da sakavte da napadnete ke napadnavte vo poluvreme, koga preku nos vi pominale a imalo samo 1 policaec ?

A za tapanot : zar deneska tesko e da najdes eden tapan, makar i samo za edna utakmica ?!

daj bidete realni, izlezete malce od filmot "ne ne videl nikoj mozeme da lazeme kolku sakame".. Ne veruvam deka ima nekoj klip pa da vide nekoj kako ste begale..

Kako prvo tvrdam deka LAZES, posto nitueden ama bas nitueden ne bese so nasa maica.. Kako sto kaza redstarfan ne negiram deka imase nasi clenovi, tuku tie ne bea otideni kako shverceri nego kako drugari/rodnini na igracite.. A jas TVRDAM deka nitueden ama bas nitueden ne bil so nasa maica/ sal ili bilo sto povrzano so nas.. Imalo samo nase albansko zname nisto drugo..

Kogo ste mavale ? da sakavte da napadnete ke napadnavte vo poluvreme, koga preku nos vi pominale a imalo samo 1 policaec ?

A za tapanot : zar deneska tesko e da najdes eden tapan, makar i samo za edna utakmica ?!

daj bidete realni, izlezete malce od filmot "ne ne videl nikoj mozeme da lazeme kolku sakame".. Ne veruvam deka ima nekoj klip pa da vide nekoj kako ste begale..
Јас ТВРДАМ дека 2-3 имаше со мајци Шверцери...можеме вака до утре. И не беше само 1 албанско,2 или 3 албански знамиња беа...едното беше поставено доле и 3 го чуваа,додека другите чат пат ги развејуваа(ги видов лично јас од друга трибина,иако беше затворена). Кого сме мавале?? Другар,ако не си бил таму логично е другите шо ти кажале. Јас ти кажувам...кога победија Нба Чаир,едно од знамињата заврши доле кај играчите и тие славеа со тоа...на тоа реагираа бурно роднини,пријатели на децата од Работнички(луѓе во години) и полицијата тргна натаки...Тука искористивме шанса и нападнавме...јадевте по некој бокс и упаљач,а потоа полицијата ги извади пендреците и удри на нас. По фрката во неделата на фестивалот,никој не сакаше да ризикува повторно да иде во полиција и избегавме....значи ВРИЕШЕ од полиција,повише отколку Фени-Мзт финалето. Надвор чекавме 15-20 кај автобусите и 15-20 се разместија малце подоле во случај да помине автобусот од таму. Полицијата испрати патрола,не разбрка нас од горе и ги виде овие 15-20 па автобусот си отиде од обиколницата

Millwall другар, зашо со таква леснотија викаш Зар е тешко тапан да се најде у денешно време? Да, тешко е. Пола групи у Македонија се мучат со еден тапан цела сезона го штедат, Комити прашање е дали имаат алтернатива друга, а за тебе на секој ќош тапани имале. На Маракана еднаш се дупна тапан, па со канта од поликолор се продужи, ти ми кажуваш демек : Шо, тапан? Дома имам 3, другар ми уште 4!

Значи иако немам везе што како било, од страна неутрално вака би ја оценил дешавката.

- На Шверцери досадно јебига нема кај да се навива, ајде ке идеме НБА Чаир ќе гледаме. И сеа некој од поглавните(можеби си ти), вика ок идете ако ви се иде, ама не како Шверцери, не носете ништо на себе, не ни треба тоа мајтап ќе си играат со нас посебно ако ни падне реквизит од Лозари. Земи ајде тапанот и терајте. Лозари пробале да напраат некоја акција која не им завршила баш успешно поради слаба организација и ете. Ама дека биле Шверцери биле, не знам зашо другари би иделе до КАвадарци за една утакмица на 16 годишњаци.

Не верувам дека отишле ради навивање само,можда стварно им биле другари.Али дека не биле шверцери мало морген,само се потврдува муабетот дека им забранувате на членовите реквизити да носат за да можете да се вадите после.

Јас ТВРДАМ дека 2-3 имаше со мајци Шверцери...можеме вака до утре. И не беше само 1 албанско,2 или 3 албански знамиња беа...едното беше поставено доле и 3 го чуваа,додека другите чат пат ги развејуваа(ги видов лично јас од друга трибина,иако беше затворена). Кого сме мавале?? Другар,ако не си бил таму логично е другите шо ти кажале. Јас ти кажувам...кога победија Нба Чаир,едно од знамињата заврши доле кај играчите и тие славеа со тоа...на тоа реагираа бурно роднини,пријатели на децата од Работнички(луѓе во години) и полицијата тргна натаки...Тука искористивме шанса и нападнавме...јадевте по некој бокс и упаљач,а потоа полицијата ги извади пендреците и удри на нас. По фрката во неделата на фестивалот,никој не сакаше да ризикува повторно да иде во полиција и избегавме....значи ВРИЕШЕ од полиција,повише отколку Фени-Мзт финалето. Надвор чекавме 15-20 кај автобусите и 15-20 се разместија малце подоле во случај да помине автобусот од таму. Полицијата испрати патрола,не разбрка нас од горе и ги виде овие 15-20 па автобусот си отиде од обиколницата

A jas TVRDAM deka lazes posto sam jas gi kontrolirav pred da trgnuvaat !
Kogo ste udrile be daj kazi ? Tie sto navivale ili kogo ? Ajde razjasni mi malce posto kako kazuvas ti, jas ne znam nisto !

Imalo samo edno albansko zname, so toa sto se slavese nemase drugo, po ova konstatiram deka si kjorav, ili imas halucinacii !

Ne odgovori na prasanjeto zosto ne ste gi napadnele vo poluvreme koga ste bile samo 5 m razlika edni do drugi a samo eden policaec bil ? Ako bevte dojdeni za tepacka, zosto togas ne napadnavte ? Ili posto bil samo eden policaec ke nemavte kako da se vadite ? ;)

А ако имало 3 маици, 3 знамиња и 1 тапан што не сте одземале нешто па да се фалите дека сте направиле акција, а не вака нека објаснат што ги снајде и на крај па добија по некој бокс и упаљач :facepalm:. Па во 7мо оделение кога не носеа на екскурзија во Сарај имаше тепачки што завршуваа три пати покрваво од ова ти што го напиша, со дупнати глави, скршени вилици и носеви, а ти од ова направи ко да незнам што инцидент било. Друг пат ако одземете нешто со што ќе докажете дека сте направиле акција пофали се, а вака ако пишуваме за секој бокс, упаљач или заушка што сме ја добиле или дале, ќе ја направиме темава калакурница.

А ако имало 3 маици, 3 знамиња и 1 тапан што не сте одземале нешто па да се фалите дека сте направиле акција, а не вака нека објаснат што ги снајде и на крај па добија по некој бокс и упаљач :facepalm:. Па во 7мо оделение кога не носеа на екскурзија во Сарај имаше тепачки што завршуваа три пати покрваво од ова ти што го напиша, со дупнати глави, скршени вилици и носеви, а ти од ова направи ко да незнам што инцидент било. Друг пат ако одземете нешто со што ќе докажете дека сте направиле акција пофали се, а вака ако пишуваме за секој бокс, упаљач или заушка што сме ја добиле или дале, ќе ја направиме темава калакурница.
Бар пробавме да направиме нешто и колку-толку напраивме. А ти ако си некој јак хулиган,ете ти ги у Чаир на секој чекор па направи некоја акција ;) . Милвол,јас бев на лице место ти кажав како било...ти очигледно не си бил,а и да си бил несакаш да признаеш...Кажав 100 пати,прочитај...на навијачите удривме,па полицијата удри на нас и се тргнавме,па потоа јаките хулигани сте тргнале да напаѓате накај нас па полицијата се истурила на вас(ова ми го кажаа синоќа,дека откако сме излегле од салата полицијата удрила на вас)
--- надополнето: 6 јули 2012 во 15:54 ---
Бар пробавме да направиме нешто и колку-толку напраивме. А ти ако си некој јак хулиган,ете ти ги у Чаир на секој чекор па направи некоја акција ;) . Милвол,јас бев на лице место ти кажав како било...ти очигледно не си бил,а и да си бил несакаш да признаеш...Кажав 100 пати,прочитај...на навијачите удривме,па полицијата удри на нас и се тргнавме,па потоа јаките хулигани сте тргнале да напаѓате накај нас па полицијата се истурила на вас(ова ми го кажаа синоќа,дека откако сме излегле од салата полицијата удрила на вас)

--- надополнето: 6 јули 2012 во 15:54 ---

Mozebi ste frlile nekoj upaljac kon roditelite sto bile dole a da udrite nekogo malo morgen.. Samo sto pocnavte da peete cista makedonija nekolku od tie na kjoshot (tie se navivacite, ne roditelite) tie se pustija kon vas, ali stvarno bevte epten brzi.. Ste znaele deka ke intervenira policijata i ajde demek praime nesto a na poluvreme koga vi pominale na razlika od 5 metri, so samo 1 policaec vo "meguzona" vie ne ste napraile nisto.. Aj objasni mi go ova ti ? :)

а бе седи раат,вие опасни сте:)најјака навијацка група у свет.ја би препорацал никој да не доаѓа кога игра против вас:LOL:.дефинитивно најјаките хулигани у европа и пошироко:P.ирциве кога виделе против кого треба да играат и кај треба да гостуваат сигурно умреле од страв:X3:
олимписка норма има пола нивна група у мавање на камења :D

Колку што гледам балистиве сеуште не ставиле слики ( или би требало ) па случајно го најдов на ФБ , така да
599325_439648552724526_907482118_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom