- Член од
- 5 ноември 2022
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 472

Комити Запад (ФК Вардар - ФК Караорман 12.03.2023)
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
премоќна атмосфера, дефинитивно едно од подобрите изданија оваа сезона.![]()
![]()
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Валда мојме и ние некогаш од помалите групи да дајме некоја сугестија![]()
![]()
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Како на пример "Идеалите од предците", треба почесто да се пее.Валда мојме и ние некогаш од помалите групи да дајме некоја сугестијакако вие шо ни давате стално нас.
Стварно изгледат моќно немат замерка сите ќе се сложиме без разлика и на ривалитет и се изданието е врв. Сите ќе ќажиме едно големо браво!
Единствена сугестија пак ќе ќажам мое мислење незнам зошто толку се форсират "Градот Скопје има...." кога барем вие имате толку убав репертуар на песни 10 пати подобри од ова...
Не треба можеби да се повторува толку пати, но дека не е добра песната не се согласувам. Баш добро се подгрева и тогаш атмосферата, барем мене ми изгледа многу моќно. Добар ритам има, па и полесно и обични луѓе може да се приклучат на неа.Валда мојме и ние некогаш од помалите групи да дајме некоја сугестијакако вие шо ни давате стално нас.
Стварно изгледат моќно немат замерка сите ќе се сложиме без разлика и на ривалитет и се изданието е врв. Сите ќе ќажиме едно големо браво!
Единствена сугестија пак ќе ќажам мое мислење незнам зошто толку се форсират "Градот Скопје има...." кога барем вие имате толку убав репертуар на песни 10 пати подобри од ова...
Ne e za ovde komentarot no ajde da ti repliciram, za frankfurt ne e problem ovaa, oni se zbratimeni so ultrasite na Atalanta tie ne deka im pomognale no bile prisutni, celo vreme bile pod policiska pridruzba, jas gi hejtam vise napolitancive padnale pistoli vcera na sred ulici znaci ne se ni navivaci, a i so slemovi na glava site poshto vo italija zakonite za navivacite se rigorozni ako voopsto znaes.Германците што ги зборевте до вчера, од славниот неапол и нивните озогласени италјански цигани го направија бејрут муда до колена без влакна на јазикот.П.С. Ланската година го преплавија ноу камп.
Исто предлог кога собиравме ние за еден наш брат младите одеа од стан на стан и од куќа на куќа со кутија, се организираше хуманитарен настан и се одеше по фирми. Еден мал предлог надевам се ќе ја соберете потребната сума и ќе оздрави бојан.Ние како "НГ Рибари" одма уште вчера вечерта ја поддржавме хуманитарната акција, имавме и објава преку нашиот профил на FB и одлучивме дека дел од буџетот на групата утре ќе биде дониран за помош на дечкото од Струга! Се надевам дека и другите групи ќе се приклучат.
@Crveno Bel Добро би било ако мојте да издејствувате број за донација. Со секој повик да се донирет по 100денари. Така многу појќе луѓе и од другите градови ќе может да донирет. Господ здравје на дечкото и шо побрзо да поминит се во најдобар ред.
PS.. Само една идеја шо мојте да ја реализирате. Да најте некој локален бенд од Струга и да се договорите со некој локал. Да истајте карти за настанот по 100/200 денари, да договорите процент на пијачка и плус кутии внатре за донација. Ние таква хуманитарна забава напрајвме за Сара момичето од Охрид шо се збираја пари и дониравме 110.000 илјади денари. Цел град дојде на забавата буквално. Така мојт да се постигнит најголем ефект мислам.
Биди РИБАР биди ХУМАН!