Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Бугарскиот клуб Цар Борис III после само неколку дена од отварањето во Охрид е оштетен и искршена е таблата на самиот влез.
Совет од мене до тебе не пишувај ни крив ни дужен тебе ке ти дојдат дома.

Znae dobro E.E (22) sto ne tuzi kako mu e zemen dresot i u koe maalo prosol za da projde take :) tetovoinfo.mk ete vidi tamu prijavil u policija drugar ti hahahaha.... Uste imate obraz po forumi da lzete ljudi so ne sa zapoznaeni so situacijava.. mada tija so go vidoja klipot gledaa pickata kako go dava i toa na decki od mlada ekipa hh... PICKE NAJTESKI OD CELA SCENA BALISTI TETOVO.. Ne mozes po Vojvodi pa udri po deca... I da, lzese deka e operiran garito
У секој поглед и како фудбалска екипа но и навивачка група сме пред вас и тоа и самите го знаете, очигледно си фрустриран ганго, у секој натпревар како домаќин на Шкендија сте имале и имате милион прилики да напаѓате знаеш зошто? Дека сме многу, кога сме многу ти шета и ти иде на стадион поминувајќи накај вашите локации и тоа што нема и сам знаеш, не може секој да ти зна кодекси и ултра култура, има и деца и све и сешто и милион прилики сте имале а не сте имале муда како група распадната, едвај се собирате од кладилница 10души и зимате уште толку од околните села и ми збориш за пички полиција и не знам што. Добро е што си запален мало на форумите, на терен е друга ситуација, да бевме мие на вашето место само да му ја мислиш. Мало е Тетово мали, и дај малку кога ќе ве видиме со маици и дресови у град шутрак? Како е ваш град? Само замисли да прошеташ низ град нема да видиш ни еден лик со реквизит било што за тетекс за војводи ма за што ти зборувам еве имаш лајкови од курајбери овде само удрите Помина и уште еден викенд а балисти најбројни двојно од сите па нека крене музика и на форумот.

Слушнав муабет дека едно од ударните знамиња на ФА "Family Aerodrom" плавото со бели букви дека едниот дел е паднат. Муабет е незнам дали е вистина може ли некој да потврди. Информацијава е дека едниот дел е паднат и сеа коа глеам на официјален последен пат у април им е извадено. Значи да само прашувам без да се палите без потребно.

Слушнав муабет дека едно од ударните знамиња на ФА "Family Aerodrom" плавото со бели букви дека едниот дел е паднат. Муабет е незнам дали е вистина може ли некој да потврди. Информацијава е дека едниот дел е паднат и сеа коа глеам на официјален последен пат у април им е извадено. Значи да само прашувам без да се палите без потребно.
Па барем докажи се до крај паднато од кого и кога ?

Незнамм нека кажат вашите јас само слушнав муабет незнам дали е вистина или чаршиски муабет.
Не знаеш ни од кого ни кога ни каде ама битно ти кажале дека паднало ударното знаме на ФА и сега по твојата логика ФА треба да се самораспуштат. Башка последна слика имало во Април ставено со него, а од април до сега имало само неколку утакмици. И за крај тоа знаме не е ни ударно на ФА, туку трансот FAMILY со човечето.
Абе кога викав децава 12 према 13 години повеќе да читаат, помалце да пишуваат на ова мислев.

Не знаеш ни од кого ни кога ни каде ама битно ти кажале дека паднало ударното знаме на ФА и сега по твојата логика ФА треба да се самораспуштат. Башка последна слика имало во Април ставено со него, а од април до сега имало само неколку утакмици. И за крај тоа знаме не е ни ударно на ФА, туку трансот FAMILY со човечето.
Абе кога викав децава 12 према 13 години повеќе да читаат, помалце да пишуваат на ова мислев.
Ти си луд ако викаш дека тоа знаме не е ударно.

Абе зашо вака си праиш некои филмови само прашав. Со очекуваш да ти кажам име и презиме кој ми кажал дај бе биди малку нормален темолам.

Еве и јас имам дојава дека ударното знаме на Комити е паднато, последен пат е сликано пред 4 месеци. Е сега видете прво кое е ударно, а после кој, кога и каде го паднал.
Доста бе веќе со чаршиски муабети, ако знае некој нешто нека пише конкретно, а не ми кажаа ама не знам ништо.
Автоматски споено мислење:

Ти си луд ако викаш дека тоа знаме не е ударно.
Ти во твоја група не знаеш кое е ударно, а не па за други.
Автоматски споено мислење:

Абе зашо вака си праиш некои филмови само прашав. Со очекуваш да ти кажам име и презиме кој ми кажал дај бе биди малку нормален темолам.
Овде само луд човек може да седи и пишува на форумов забеган со години, така да не очекувај нормален човек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom