Навали народе! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Orion.
  • Време на започнување Време на започнување
Вака беше пред некое време редот за лични карти во МВР, не можев да се пробијам да влезам, а одев по друга работа.Ќе ме убиеја пензионерите :pos:

Дојран е преполн со риби.Милјони тони риба.Дојранските рибари со мрежи не им е доста никогаш нити на струмичките ама баш никогаш.Ке факата 1,2,3 тона немат кај да ја стават немат фрижидери длабоки.НЕ Е ПРОБЛЕМ ВО КОМШИИТЕ КЕ ГИ СТАВИМЕ.КЕ НАЈДЕМЕ ФРИЖДЕРИ ЛЕСНА РАБОТА.ШТО КЕ ИМ ПРАВИШ НА 3 ТОНА РИБА.
ОДГОВОР:Ке ја продадам по 30 ден 1кг нечистена.САМО ДА НЕ МИ СТОИ ДОМА АКО ТРЕБА И ПО 5ДЕН КЕ ЈА ПРОДАДЕ АМА КЕ ЈА ФАТИ И КЕ ЈА ОДНЕСЕ ДОМА.ШТЕТА МАКЕДОНЧЕ ШТЕТНИК.НЕНАСИТЕН НАРОД.

"Доказ дека скопјани су поголеми глоте, малограѓанштина и неиживеани сељачишта од нас Кумановци... Ми смо Господе људи за овој..." - еден колега :icon_lol:
А да, имаше и кумановски коли и тоа со приколки

"Доказ дека скопјани су поголеми глоте, малограѓанштина и неиживеани сељачишта од нас Кумановци... Ми смо Господе људи за овој..." - еден колега :icon_lol:
Не само од Кумановци, туку цела внатрешност луѓе освен во Скопје не можеш да најдеш на друго место во Македонија

Срамота е,тоа нема збор,ама луѓе,сегде така прават,и во Кина се тепаат,во САД,сегде...кога има попусти,или пак гага се дава...неможам да го најдам клипот во Кина или Америка незнам каде,кога испокрсија и стакла и све за да влезат внатре,и обезбедувањата ги турнаа на земја...кога таму,со тој стандард,тие плати,се тепаат,добро е и ова што помина со турканици само...

50% попуст имало на сите производи..

А да, имаше и кумановски коли и тоа со приколки
Не само од Кумановци, туку цела внатрешност луѓе освен во Скопје не можеш да најдеш на друго место во Македонија

:pos: Не ме сфаќајте погрешно јас само пренесувам што прочитав. :)

Абе машината бе ми беше.....

:33 секунди ... ништо страшно сегде го прават тоа кога има попусти јаки .. еве ова во боженствените САД па трипати по биволски се испонашаа кршат стакла ..

а башка рачунај колку луѓе не отишле затоа што немале пари ни за овој попуст ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom