Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Морав![]()
Нема шо да се срами Гоцевата Раса,нека се срами тој и сите шо го браните,затоа Македонија страдала и ќе страда,од ваквите како него и таквите како вас,шо ги браните предавниците на овај народ....затоа ќе ни го негираат идентитетот,зошто самите не знаеме шо сакаме....Мораше.
Затоа оваа територија претставува подарена држава во која живее мултиетнички шљам.
Затоа што детево беше, не знам дали сеуште е член на вашата возвишена Гоцева раса. Го пречекувавте на плоштад. Од уста делевте за да му дадете спортска стипендија, пензија, почесен докторат, што ти знам јас.
И наеднаш, истиот тој е ваков, таков, онаков, му се шљакаат милијарда епитети, па дури и во некои сеирџиски проекти ко овој што ги имаш ти стаено, му се подбивате и на, да речам една “физичка маана“.
До таму дојде работата.
Нек се срами расата Гоцева.
Не Наумче.
Мораше.
Затоа оваа територија претставува подарена држава во која живее мултиетнички шљам.
Затоа што детево беше, не знам дали сеуште е член на вашата возвишена Гоцева раса. Го пречекувавте на плоштад. Од уста делевте за да му дадете спортска стипендија, пензија, почесен докторат, што ти знам јас.
И наеднаш, истиот тој е ваков, таков, онаков, му се шљакаат милијарда епитети, па дури и во некои сеирџиски проекти ко овој што ги имаш ти стаено, му се подбивате и на, да речам една “физичка маана“.
До таму дојде работата.
Не Наумче.
Мораше.
До таму дојде работата.
Не Наумче.
Нема шо да се срами Гоцевата Раса,нека се срами тој и сите шо го браните,затоа Македонија страдала и ќе страда,од ваквите како него и таквите како вас,шо ги браните предавниците на овај народ....затоа ќе ни го негираат идентитетот,зошто самите не знаеме шо сакаме....
Заради ваквите тие патриоти гинеле и гниеле по затвори кодошени од сопствениот народ....
Си го плука сопствениот народ за да оди да навива со овие луѓе кои ги истакнуваат овие пароли....
![]()
Е сега шо да ти кажам тебе,вреди ли да дебатирам со тебе?
Брат, немаш сеа кредит за вакви постови, знаеш и сам ваљда.
Ван Перси беше херој на Арсенал. - legit.
Замина у Јунајтед - стана персона нон грата - исто така legit.
Не глеам никаква нелогичност на Гоцевата Раса овде. Номче покажа дека е обична лефтерка без памет у глава и без достоинство. Тоа е.
Имам, како немам?
Антиќ го оправдавте.
Јас критикувам константно, секоја глупост.
За мене Гоцевата раса и славењето на плоштад е глупост.
Глупост е и вреѓањето на чоек кој бил величан тогаш, само заради тоа што навивал за Партизан.
Знајш дека твојве се од Франковистиве, и фашисти дека се?
П.С. Јас навивам за Ливерпул. Британците не не признаваат како држава, башка фрлаа напалм на нашите во Грамос 48/49 г.
Брат, глупо е.
Аи да е глуп, и ваков и таков, ваш е. Не е туѓ.
.
Мораше.
До таму дојде работата.
Не Наумче.
Глеј, тоа со Антиќ и FYROM беше претеризам исто ко што беше и претеризам со Наумче се дури САМИОТ не се изглупира и укопа.
Мене Партизан ми е еден од клубовите на црната листа. Одвратни ми се у секој спорт. Но настрана тоа, Номче си навивал за нив, нека си навива...
Е сеа шо е цаката?
1. Цаката е дека Номче и уште, еве да пресечеме на 2/5 од Македонија навиваат за Партизан и Звезда, не од тоа шо им се допаднало како играат или штачег, него од комплекс на инфериорност и од мода.
Он мисли дека ќе испадне фраер шо навивал за Партизан кај Србите. Значи поважно му е како Србите ќе го восприемат него Македонците. Он дава газолижачка изјава за да сеа таму му се дерат: Naumcheta GROBAREEEE! и он свршава на тоа. Дебилно?
2. Настрана точка 1 и за тоа одбегнував да се умешам у дискусијава пошто не е ни прв ни последен, ама со изјавата Номче си ја шитна довербата тука. Ало бе, како изјавуваш дека си лажирал повреда за да го глеаш клубот? Како изјавуваш ЈАВНО дека си им попуштал? Јавно се изрезили, за што? За да испадне „гробар“ у очите на брача нашег титовог.
А пред тоа глуми патриот со „знакот за тројка на Антиќ“ на срце. Значи со ова сеа испаѓа:
под 1. Лицемерен
под 2. Глуп
е Наумче е под број 2. ГЛУП! И е за жал еден од многумината такви, кои за да испаднат јаки у туѓи очи го шиткаат достоинството.
п.с. Антиќ играше за Звезда барем, има алиби.
Ama nemash bitolsko mlekoImam kornfleksi![]()
значи и ти идеш на стадион со ултрасите на ливерпул и пееш британски песни и се прогласуваш за британски син...????И? Меѓу нив е Наумче?
Ако навивачите одлучиле да ја потврдат својата лојалност кон ПАОК (за мене се е тоа ѓубретарство, да се разбериме), тоа значи дека Наумче, или било кој што навива за ПФК, треба да се откаже од фанството? Демек, „еиии, овие ми ја навредија државата, сеа јас за Ѕвезда ќе сум“.
Треба гајле да му е. Тој е за Партизан и тоа е тоа.
Замисли на твој Пелистер утре да се појават 50 души со транспарент „промена на името за подобра држава“.
Комедија ќе биде.
Додуша, ако одиме длабоко во политика: твојве фашисти се, нели. Со кукастти крстој.
Не за друго, туку оти спомна погоре предавници и гинења.
Да не заборајме, ни јас ни ти, дека еден добар дел од тие предавници и жртви се поврзани со идеологијата на твојте, Мусолиниевци и Хитлеровци од Тмбекафе.
Глупоќа.
Имам, како немам?
Антиќ го оправдавте.
Јас критикувам константно, секоја глупост.
За мене Гоцевата раса и славењето на плоштад е глупост.
Глупост е и вреѓањето на чоек кој бил величан тогаш, само заради тоа што навивал за Партизан.
Знајш дека твојве се од Франковистиве, и фашисти дека се?
П.С. Јас навивам за Ливерпул. Британците не не признаваат како држава, башка фрлаа напалм на нашите во Грамос 48/49 г.
Брат, глупо е.
Аи да е глуп, и ваков и таков, ваш е. Не е туѓ.
А Комита Ултрас, за тебе верви, и олку зборови што потрошив, мака ми е.