TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Тие нацисти пред некое време се бореа за знамето, а во некое подамнешно време ни ги гореа дедовците во гасни комори.
А што толку правеле германците овде ?
Ништо посебно,најмногу биле на проаѓање овдека или кога на бугарите ќе им затребала помош.
Дури и евреите не ги имаат они депортирано,нашите квислинзи со бугарите го имаат тоа правено. За швабите во Треблинка тоа биле само неколку нови вагони за во комората....од каде биле и небитно.
Он топик.....тоа што навива за некој друг клуб од странство не е некој грев. Голема работа,навивале за Партизан/Звезда.
Само не го личи професионалец,репрезентативец да прави вакви работи.Поготово на трибина на навивачка група која става транспаренти дека Македонија е Грчка.
Не ме јеби, се очекував, ама ова беше врв, дури и за тебе
Тоа што е играч на Металург, нема врска со оваа ситуација, човекот е репрезентативец веќе со години на Македонија, земја што се бореше за медал и капитен на екипа што се натпреварува во ЛШ! Играч е бе ало, ракометариве едвај да ги натераш да запеат некоја песна после некоја победа заедно со навивачите, (ПЕСНА ЗА ВАРДАР) а Наумче урла со Гробари!
Некој направи споредба демек како можел Кире Лазаров да иде на Барса? Зошто да не иде бе? Нормално е да иде, играч на Барселона е, си оди како господин и си гледа утакмица. Тоскиќ,Марковиќ предавници се ако отидат на ЖРК Вардар? Лани во кале кога дојдоа фудбалерите на Вардар-Металург, Бојовиќ предавник беше? Толку за мајмунов, немам намера повеќе да пишувам на темава за него, ако сакаш уште разубедувај ме дека Наумче си гледал како човек кошарка и само онака си пеел и рипал, јас немам намера повеќе да ти одговарам, крај краева го личи кога игра во селски клуб, што глумат патриоти, а први трчаат на дерби кај Партизан/Звезда!