Наумче Мојсоски

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Тие нацисти пред некое време се бореа за знамето, а во некое подамнешно време ни ги гореа дедовците во гасни комори.

А што толку правеле германците овде ?
Ништо посебно,најмногу биле на проаѓање овдека или кога на бугарите ќе им затребала помош.

Дури и евреите не ги имаат они депортирано,нашите квислинзи со бугарите го имаат тоа правено. За швабите во Треблинка тоа биле само неколку нови вагони за во комората....од каде биле и небитно.

Он топик.....тоа што навива за некој друг клуб од странство не е некој грев. Голема работа,навивале за Партизан/Звезда.
Само не го личи професионалец,репрезентативец да прави вакви работи.Поготово на трибина на навивачка група која става транспаренти дека Македонија е Грчка.

Па? Не е срамота да не те видат дека одиш со Гробари, на тоа се мислеше што не ти е јасно? :icon_lol: Наумче беше виден како рипа, урла со Гробари на нивна трибина, не седеше како нормален човек ракометар на репрезентација која се бореше за медал, што ги мешаш работите? Сакаш да ми кажеш дека за време на цела таа атмосфера, кога грми цела сала, а Наум урла, рипа како пубертетлија пее "Послушајте Патриоти" на пример? :pos: Не ме јеби, се очекував, ама ова беше врв, дури и за тебе :pos:

Добро ајде да не се натегаме пак, вие имате едни ставови, јас имам некои други, не би осудил толку брзо било кој човек и не би го етикетирал како предавник. Ти си дел од навивачка група и знаеш дека комити сте таму до 3 ти блок во БТ сите други се само симпатизери кои чат пат потпевнуваат по некоја песна што ја знаат исто како и Наумче во случајов, чисто сумљам дека во делот каде што стои Наумче се наоѓаат и гробарите. Исто како претходниот натпревар во Борис, вие викате станете комити, одавде стануваат луѓе шо врска немаат со комитите.

Добро ајде да не се натегаме пак, вие имате едни ставови, јас имам некои други, не би осудил толку брзо било кој човек и не би го етикетирал како предавник. Ти си дел од навивачка група и знаеш дека комити сте таму до 3 ти блок во БТ сите други се само симпатизери кои чат пат потпевнуваат по некоја песна што ја знаат исто како и Наумче во случајов, чисто сумљам дека во делот каде што стои Наумче се наоѓаат и гробарите. Исто како претходниот натпревар во Борис, вие викате станете комити, одавде стануваат луѓе шо врска немаат со комитите.

Кога веќе правиш споредба, замисли на пример Момир Илиќ дојде на МЗТ-Лирија и пее "И кој не скока и тој е ши*тар"
Гробари се огромна навивачка група, можат слободно цела сала да ја наполнат, Наумче сигурно можел да седи ко човек во ложа, не морал да пее како Обилиќ колел Турци и Були.. :facepalm: Тоа што е играч на Металург, нема врска со оваа ситуација, човекот е репрезентативец веќе со години на Македонија, земја што се бореше за медал и капитен на екипа што се натпреварува во ЛШ! Играч е бе ало, ракометариве едвај да ги натераш да запеат некоја песна после некоја победа заедно со навивачите, (ПЕСНА ЗА ВАРДАР) а Наумче урла со Гробари! :нинџ: Некој направи споредба демек како можел Кире Лазаров да иде на Барса? Зошто да не иде бе? Нормално е да иде, играч на Барселона е, си оди како господин и си гледа утакмица. Тоскиќ,Марковиќ предавници се ако отидат на ЖРК Вардар? Лани во кале кога дојдоа фудбалерите на Вардар-Металург, Бојовиќ предавник беше? Толку за мајмунов, немам намера повеќе да пишувам на темава за него, ако сакаш уште разубедувај ме дека Наумче си гледал како човек кошарка и само онака си пеел и рипал, јас немам намера повеќе да ти одговарам, крај краева го личи кога игра во селски клуб, што глумат патриоти, а први трчаат на дерби кај Партизан/Звезда!

Ама најакото беше што фановите на Металурк, Атман го направија предавник, веќе потпишан во Вардар, веднаш да се избрка од Металурк, да се стави во ред..дрн,дрн јариња..:icon_mrgr: А зошто? Затоа што бил на роденден кај неговиот колега од репрезентацијата! :icon_lol: Али за Мојсовски нема врска, нека иде во Србија нека пее како Обилиќ колел Турци и Були! :pos:Комедија жими се

Овој скроз забегал бе.
Нека иде што поскоро у Партизан да не го глеаме по терени низ Македонијава.

Абе Номче бе......професионалецот наш,затоа подалеку од најслабата екипа во Асобал на страна немаш стигнатно.

Da li imate problema u klubu zbog toga što se zna da ste veliki navijač Partizana?
- Ne. Navijači Metalurga od ranije znaju za to, već sam izlazio na teren u majici Partizana. Kada je god je Metalurg igrao protiv Partizana u SEHA ligi ili bilo kom drugom takmičenju, 99 odsto nisam igrao, jer neću da igram protiv svog kluba, Partizana.

Wait what? НЕ МЕ ЈЕБИ!

Одбегнував да коментирам на темава, пошто и се претера реално, ама Номче бе... Ај шо играл со 1% не ме засега (би ме засегало доколку така играл за репрезентација), ама колку треба да си глуп ЈАВНО да го кажеш ова бе?

Лади си курот ама барем прикриј го тоа, чувај го за себе. Овој се отворил во интервјуво, им се узлижава на Партизан и со тоа индиректно си ги вреѓа клубот и фановите. Каков идиот човече... :facepalm:

Не важно дали си фан на Металург или Вардар,како Македонец треба глупо да ти падне вака некој јавно да се бламира и да се понижува и себе,а бога ми и цела нација. Уште еден доказ колку србоманијата е јака во Македонија.

Da li imate problema u klubu zbog toga što se zna da ste veliki navijač Partizana?
- Ne. Navijači Metalurga od ranije znaju za to, već sam izlazio na teren u majici Partizana. Kada je god je Metalurg igrao protiv Partizana u SEHA ligi ili bilo kom drugom takmičenju, 99 odsto nisam igrao, jer neću da igram protiv svog kluba, Partizana.

Wait what? НЕ МЕ ЈЕБИ!

Одбегнував да коментирам на темава, пошто и се претера реално, ама Номче бе... Ај шо играл со 1% не ме засега (би ме засегало доколку така играл за репрезентација), ама колку треба да си глуп ЈАВНО да го кажеш ова бе?

Лади си курот ама барем прикриј го тоа, чувај го за себе. Овој се отворил во интервјуво, им се узлижава на Партизан и со тоа индиректно си ги вреѓа клубот и фановите. Каков идиот човече... :facepalm:

Тоа е моментот тука.
“Necu da igram protiv svog kluba Partizana."
Ај да играл некогаш, ама не играл никогаш за нив.
Ова е фала за навивачите на Металург кои му пејат на натпревари “Мојсо е еден“. Зарем не е Металург негов клуб? Избор на зборови, катастрофа...

Neka naviva za koj saka Nomce... Toa ne e problem. Sekoj si ima omilen tim nadvor od Makedonija... Problemot e sto toj skoka kako nekoj majmun zaedno so grobarite, no ne e problem dokolku si pee nekoja pesna za Partizan(makar kako profesionalec ne bi trebalo ni toa da go pravi) problem e sto ko nekoj napalen tinejdzer pee kako Obilic go ubil Murat... Ej reprezentativec na Makedonija, pri intoniranje na himna so znakot VEP na srce, pee Srpski nacionalisticki pesni pa ako vi teknuva pri docekot rece deka NAJMILO MU BILO STO MAKEDONIJA NA EP VO SRBIJA JA POBEDILA TOKMU SRBIJA... Sramota... Pa duri i laziral povreda za da go gleda Partizan... Abe kako ne ti e sram be... Da sum na mestoto na Мinco ke pobaram javno da se izvini na site Makedonci i na site Turci, da ne zaboravime deka gi ima vo Makedonija pa problem so niv nemame nikakov i imame i golema pomos i podrzka od Turcija za bilo sto kako drzava i za laziranje povreda bi go kaznil so edna dve plati koj veruvam deka se taka baagi solenki... Samo neznam kako bi se osekale negovite soigraci Hrvati dokolku bese faten na kamera kako pee pesni protiv Hrvatite...So eden zbor NOMCE-GNASA OD COVEK

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom