Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
никогаш нема да најдиме одговор на ваквите прашања ! ова ти е како Што е постаро : Јајцето или кокошката
ова е нешто за и јас мн. имам размислувано..и воопшто ништо не ми текнало....како е можно да настанало ова се?од кога постои? (универзумот)Lesno e toa kako nastanalo Sonceto,vistinskoto prasnaje e zosto nastanal univerzimot i se vo nego i valda da Kako nastanal Univerzimot...t.s kako nastanal prviot atom?antimaterijata so ja predizvikala materijata etc...

Исто мислење со БОЖИНЧО имам у право е..Брат само едно ке ти кажам ... што помалку се замараме со вакви работи што никогаш нема да си ги објасниме тоа подобро ...никогаш нема да најдиме одговор на ваквите прашања ! ова ти е како Што е постаро : Јајцето или кокошката
Гет д поинт ?![]()
за тоа е отворена темава можи нема да најдеме одговор ама јас некни гледав документарна како настанало сонцето.
тие го прикажаја тоа дека Сонцето порано било Многу поголемо и дека владееле големи жештини на земјава и дека се судрила со друга планета и останало сонцето онакво какво што е денеска
Барем така тие го кажуваја сеа ваше е да давате секакви мислења
Исто мислење со БОЖИНЧО имам у право е..