Насилство во врска

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
temava dobro ja pocnaa samo so udirane i tepane lugeto se civilizirani i problemite gi resavaat so dijalog a ako dijalogot e neuspesen sekoj na svoja strana

Како беше онаа тепај да те слуша, е*и да те сака??? Или обратно??
Не е така него в муцки мање в газ е*ање, не ми се верува дека жена го има напишано ова што го цитирам. Нема врска ни едното ни другото, само глупи изреки се.

Е тука си во право. Што значи дека пак е до жената, колку мозок има да си отиде...
Да ако има 250 грама ќе остани, ако има 300 ќе си отиде:pos::pos:. Извини се засмеав, ситуацијата сигурно е многу покомплицирана, и само таа си знае што е во таква ситуација зошто е тоа така.

А за мене не е жена онаа што ќе удри маж. Ако го направи тоа - тогаш автоматски мажот добива право да и го пукне носот. Нели, рамноправност... Во секој друг случај, не оправдувам. Постојат милион други начини на кои можеш да повредиш некој доколку сакаш и дошло до тоа - ама не физички.

Ne moze zena da onesveti maz so eden udar, tuku maz moze da onesveti zena so 1 udar. sekoj koj sto ima udreno zena e najgolemata kukavica!!!!!!!!!

Знам девојки што редовно јадат ќотек од дечковците ама не ни помислуваат да ја завршат врската.
Вистина е дека ништо не се решава со ќотек ама познавам девојки што навистина си го заслужуваат ќотекот што го добиле. Подобро е веднаш да се прекине врската ама веројатно стравот, љубовта(несватлива ми е некако во случајов), економската или самата средина влијаат врз одлуката да се продолжи врската.
Инаку познавам пар кој редовно меѓусебно се здробуваат од ќотек ама кога ќе ги прашаш зошто се заедно кажуваат дека се сакале.. :tapp:

kako moze da se sakaat a da ima nasilstvo?kako se sakaat?ja ne razbiram takvi stvari...

Ne moze zena da onesveti maz so eden udar, tuku maz moze da onesveti zena so 1 udar. sekoj koj sto ima udreno zena e najgolemata kukavica!!!!!!!!!
Е добро де, ако ти ме удриш прва, јас ќе го прилагодам мојот удар да биде со иста јачина како твојот. Нема да те онесвестам, не се секирај. Само ќе те нашминкам. Кој кур па им дал на жените право да замавнуваат? Не оправдувам никој да тепа некого, ама ако некој удрил некого - тогаш тој смее да врати.

Е добро де, ако ти ме удриш прва, јас ќе го прилагодам мојот удар да биде со иста јачина како твојот. Нема да те онесвестам, не се секирај. Само ќе те нашминкам. Кој кур па им дал на жените право да замавнуваат? Не оправдувам никој да тепа некого, ама ако некој удрил некого - тогаш тој смее да врати.
Точно , меѓутоа доколку ме мавне меѓу нозе силно , би ја онесвестил. Реално.
Во никаков друг случај не би мавнал женско.

Меѓу твојата рака и раката на жена има многу разлика. Тоа што за тебе е шамар може да онесвести девојка.
И маж може многу повеќе да повреди жена отколку жена маж (не рачунаме страни предмети)

Прво изброј до 10 па потоа реагирај....:helou: Насилството не е решение ама баш ич :nenene:

Меѓу твојата рака и раката на жена има многу разлика. Тоа што за тебе е шамар може да онесвести девојка.
И маж може многу повеќе да повреди жена отколку жена маж (не рачунаме страни предмети)
Не мора со рака де, може и клоца да и здрвам у гз.

Дискусијава еј... Муабетот е дека не е битно како и со што ќе удриш некого. Битно е дека не треба да го удриш. Но, доколку некоја замавне на мене, секако дека ќе ја расшамарам.

pa ako zenata e poslaba togas neka ne se osmeli da udri maz..SIMPLE

Nikogas ne zamavnuvam, nitu dozvoluvam nekoj da me udare. Lugje sme ke se razberime so zborovi. Ako ne mu odgovara da bide so mene neka mi kaze, a da me maltretira nema sansi.

Колку е само резил да удриш некој.
Не би можела да замислам некој да ме тепа и јас да сум сеуште со него. Има многу такви парови, ги среќавам секојдневно ама па воопшто не ги разбирам.

Да, имам удрено шамар на еден дечко ама заслужено. Ме изгриза и немаше друг начин. Не дека се гордеам на тоа ама ете се случи. Не беше ништо страшно и двајцата се изнасмеавме и си продолживме со она што си го имавме смислено.:)

Море ако не ме слуша ќе го измлатам убаво ами како:pos2:,сеа сериозно
еден шамар да ми мавне одма раскинувам и ич не се мислам, машко не смее да удри во никој случај, тоа е незамисливо и срамно:kesa:, имав врска во која што може да се рече дека имаше некој вид насилство, бившиов нешто се фураше сакаше да доминира, да се праи алфа мужјак нешто, па еднаш ме изнервира му влепив шамар па и он ми врати ама не смееше да врати бе сепак женско не се удира а и си заслжи да го мавнам, така што раскинав, се знаеше дека врска во која што има овакви работи не може да издржи долго, иако траеше4,5години што и не е малце ама штом се осмелува да ме шамари уште додека сме дечко и девојка па што треба да очекувам кога ќе ми стане маж да ме бутне по скали или од балкон:tapp: не фала, чао пријатно расчистив и крај.

Така е никој нешто такво не оправдува.....ама има моменти каде што девојките сами подсвесно ти викаат дај залепи ми ја една

Еве на пример ја сум учукал женско ама сама си го бараше
не се гордеам со тоа ама барем прекина .И ден денес ми е благодарна за шамарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom