Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е така него в муцки мање в газ е*ање, не ми се верува дека жена го има напишано ова што го цитирам. Нема врска ни едното ни другото, само глупи изреки се.Како беше онаа тепај да те слуша, е*и да те сака??? Или обратно??
Да ако има 250 грама ќе остани, ако има 300 ќе си отидеЕ тука си во право. Што значи дека пак е до жената, колку мозок има да си отиде...
А за мене не е жена онаа што ќе удри маж. Ако го направи тоа - тогаш автоматски мажот добива право да и го пукне носот. Нели, рамноправност... Во секој друг случај, не оправдувам. Постојат милион други начини на кои можеш да повредиш некој доколку сакаш и дошло до тоа - ама не физички.
Е добро де, ако ти ме удриш прва, јас ќе го прилагодам мојот удар да биде со иста јачина како твојот. Нема да те онесвестам, не се секирај. Само ќе те нашминкам. Кој кур па им дал на жените право да замавнуваат? Не оправдувам никој да тепа некого, ама ако некој удрил некого - тогаш тој смее да врати.Ne moze zena da onesveti maz so eden udar, tuku maz moze da onesveti zena so 1 udar. sekoj koj sto ima udreno zena e najgolemata kukavica!!!!!!!!!
Точно , меѓутоа доколку ме мавне меѓу нозе силно , би ја онесвестил. Реално.Е добро де, ако ти ме удриш прва, јас ќе го прилагодам мојот удар да биде со иста јачина како твојот. Нема да те онесвестам, не се секирај. Само ќе те нашминкам. Кој кур па им дал на жените право да замавнуваат? Не оправдувам никој да тепа некого, ама ако некој удрил некого - тогаш тој смее да врати.
Меѓу твојата рака и раката на жена има многу разлика. Тоа што за тебе е шамар може да онесвести девојка.Е добро де, ако ти ме удриш прва, јас ќе го прилагодам мојот удар да биде со иста јачина како твојот. Нема да те онесвестам, не се секирај. Само ќе те нашминкам. Кој кур па им дал на жените право да замавнуваат? Не оправдувам никој да тепа некого, ама ако некој удрил некого - тогаш тој смее да врати.
Не мора со рака де, може и клоца да и здрвам у гз.Меѓу твојата рака и раката на жена има многу разлика. Тоа што за тебе е шамар може да онесвести девојка.
И маж може многу повеќе да повреди жена отколку жена маж (не рачунаме страни предмети)
Меѓу твојата рака и раката на жена има многу разлика. Тоа што за тебе е шамар може да онесвести девојка.
И маж може многу повеќе да повреди жена отколку жена маж (не рачунаме страни предмети)