Насилства во Македонија

Затвор? За овие? Не. Робија треба, принудна работа, општеството да има ќар од нив и да не биде џабе фрлен лебот што им се дава. Добро, и тие имаат потреба од секојдневен одмор кој ќе го поминат со други затвореници кои секако ќе им се израдуваат. Поѕверени, глупи, прости, и со цел живот пред нив...

За ваков однос - тепање (кое е, најпрвин, знак за кусок на интелигенција, а потоа за садистички склоности), па и снимање (кое ги бетонира глупоста и садизмот), само ќотек и мотика.

Кога би ги тргнале емоциите на страна и би му дале кормило на разумот, целата оваа ситуација, од неутрална гледна точка, е доста интересна за опсервација.

Интересен момент е како ликови кои си заземаат позиција на морално супериорни битија, кои се згрозени од видеото, повикуваат по социјалниве мрежи на бесење на насилниците, главата ќе им ја отвореле со палици, живи ќе ги дереле, живи ќе ги палеле, на кол ќе ги боделе, карлични коски ќе им кршеле и какви не други гадотии.

Сите овие монструмски изблици само потврдуваат какво лицемерие и какви болни умови се кријат позади таа лажна "морална супериорност".

Претпоставувам дека дебилниве насилници истото го кажувале пред да го извршат насилството: "леле курвава клевети по луѓе и фамилија дека сум ја силувал, дека била бремена од мене, главата ќе ѝ ја отпукам ако ја видам, жива ќе ја запалам".

Ова сакав и јас да го пишам. Која е поентата да поседуваш онаков крш од плац од Ќустендил не знам. Можам да претпоставам како му работи моторот :facepalm: со точак ќе се возам ама онакво нешто не купувам. Има нешто што се вика overcompensating кај ваквиве машки и не се може против тоа.

Се надевам дека газот ќе им знае.
Овие коли кркорат од мака, оти 20+ години не се малце. Ама сопствениците мислат дека од што се моќни брчат така.

Дај кажете му на човеков дека не е во право и дека син му има адвокат овде.

Сите овие монструмски изблици само потврдуваат какво лицемерие и какви болни умови се кријат позади таа лажна "морална супериорност".
Se dodeka navistina ne go napravat toa se moralno superiorni.

Kolku i da te nervira.

Se dodeka navistina ne go napravat toa se moralno superiorni.

Kolku i da te nervira.
Јок поголеми и помалоумни гомна се од 30 души како оние шо ја млатеа ороспијана.
За морал и дигнитет треба да ги имаш па да збориш за истите.

Јок поголеми и помалоумни гомна се од 30 души како оние шо ја млатеа ороспијана.
Kako nekoj sho kotira nisko na skaliloto za moral, ne si kvalifikuvan da davas mislenje.

Ama posto sum zena, po default kurva i orospija, kako kerka ti, ke mora nekoj maz da ti potvrdi
:гик:

Kako nekoj sho kotira nisko na skaliloto za moral, ne si kvalifikuvan da davas mislenje.

Ama posto sum , po default kurva i orospija, kako kerka ti, ke mora nekoj maz da ti potvrdi
:гик:
Тоа ти го кажа не јас, во потполност се согласувам со тебе. Не мора да си жена за вакви карактеристики да имаш денес се научитавме витези, пустото од страв некој да не ги осуди и да не им рече дека се лоши мораа на цел глас да си ги искажуваат и покажуваат психопатските напливи.
Али тие се морално супериорни нема грешка.

Ај сега земете бранете ја пак и бидете силни.
После ваква изјава сама се "закопа" а не верувам и дека ќе лежат овие двајца после ваква изјава.
Гарант и заборавила дека ја тепале, да не излезеше видеото немало ни да се дознае никогаш , ваквите до крај на животот ќе бидат тепани и ќе ми годи тоа, некој поштен нема да и прави ќејф.

После ваква изјава сама се "закопа" а не верувам и дека ќе лежат овие двајца после ваква изјава.
Гарант и заборавила дека ја тепале, да не излезеше видеото немало ни да се дознае никогаш , ваквите до крај на животот ќе бидат тепани и ќе ми годи тоа, некој поштен нема да и прави ќејф.
Како се закопа и што толку згрешила во изјавата?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

:pos::pos::pos:
Ти од толку морал и дигнитет си остана вечен ерген па сега на 50 години бараш утеха по форумиве :pos::pos::pos:

Треба да се брани и не е оправдано тоа шти и е направено, но се сложувам дека случајот добива друга димензија, од правен аспект, повреди нема сега, нема лекарска потврда дека е тепана, снимката прашање е дали воопшто ќе биде доказ.
Може и нема да биде толку лесен случајот за судијата како што искоментирав преѓеска.

Ти од толку морал и дигнитет си остана вечен ерген па сега на 50 години бараш утеха по форумиве :pos::pos::pos:
Како напредуе трудноќата ?
Кога треба да го истресеш копилето ? :D
Продужи да збориш за морал :)

Како се закопа и што толку згрешила во изјавата?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ништо бе друже само шо вика со едниот немала ништо проблеми, решиле се, се знаеле од мали.
Нормално девојче дава ли таква изјава и дозволува ли да биде тепано неколку пати, па и да е тепано ќе пријави, прво не е некоја обична школска тепачка па ае средношколци се и второ не е мало девојче па да ја плашат закани кон фамилијата.
Ти кажувам ваквите уживаат да се тепани, дај и некое поштено дете нема да издржи ни 3 дена.
И пак кажувам напаѓачите се за осуда и треба да сносат последици без разлика на сето ова.

Како напредуе трудноќата ?
Кога треба да го истресеш копилето ? :D
Продужи да збориш за морал :)
Ти бар за трудноќа не треба да му ја мислиш, ти помина тој воз :pos::pos::pos:ти преостанува само да јадеш бурек по интернет, дека во живо ќутиш ко гревче некое:pos::pos::pos:да знаат луѓево каква гревска појава си само ќе те жалат со гајди:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom