Насилства во Македонија

Ме интересира дали за утре има некакви најави за протести во центарот на Скопје поради целава ситуација?

тепање жени кој дојдоа на протестот,провокации цело време од нивна страна,до кога бе во уста да ве ебам бе

Ебати педерот дебел, ни 15 минути не ги пушта телефоните, битно он и Боцо ја отгатнаа мистеријата, ама убаво, верувам дека и оние кои го сметале како релевантен сега ќе прогледаат и ќе видат за каков полтрон се работи.

Ќе ве замолам од ПОЧИТ КОН ФАМИЛИЈАТА да ја почитувате нивната приватност и без разлика официјално и не официјално да не ширите повеќе муабети, имаат уште ЕДНО ДЕТЕ, барем за неа имајте обѕир!

После секој протест опозицијата е крива.Штета што неаме опозоција што знае да организира протест ко во другите земји,ќе беше ко поговорката волк волк и на крај коа искочил :)

Prenesete do site clenovi, simpatizeri na partijata sekade kaj sto mozete da vlijaete maksimalno da se vklucime vo smiruvanje na situacijata vo gorce. so demonstracii ne go vrakame Angel, ke napravime uste pogolema glupost. SDSM se involvira vo destabilizacija nie ke bideme krivi.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ебати педерот дебел, ни 15 минути не ги пушта телефоните, битно он и Боцо ја отгатнаа мистеријата, ама убаво, верувам дека и оние кои го сметале како релевантен сега ќе прогледаат и ќе видат за каков полтрон се работи.
Кој бе?Ваа раја ?Се кладам дека сега 90 посто од нив се уште поубедени во неговата генијалност.

Пред 4-5 години кога ја видов свињава што само бурек јаде а јогурт од било кој ама две педи од брада подолу со гумени папучи и долна бела мајца по прерамки во Веро Тафталиџе ми стана јасно колку мозок има

Што не го покажат лицето на убиецот? Зашто го кријат?

Двојни стандарди, да беше некој доктор, бивш фукнционер, службеник или слично кој е само осомничен за нешто имаше камери од 10 агли да го снимаат, а овој ѕверот го кријат како државна тајна.

Спремете се да бидете бомбардирани од вакви артикли од владеачките портали.
На крај демонстрантите ќе искочат дека се убијците, а бркот национален херој дека ги спречила.

Утре излезете тогаш повторно и не дробете празна слама секоја година. Истиот муабет е. Излете. Тоа ќе направи разлика.

Нека не тресат глупости дека е партиски протестов, вчера и денес имаше еден куп ВМРО членови на улица од ЃП со мозок во нив што останал за разлика од одредени.

Видете го постов на @Scouser88 што болен народ леле мајко...

Одредени портали и политички кругови постојано ги подгреваат тензиите околу вечерашниот протест во Ѓорче Петров o_O

Од штаб го пишуваат ова мамето нивно, не излегле да видат кој протестира па јадат гомна. Едни пак пишале деца од 12-15 години. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom