Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Петиција до муте за нова година да си врне нико па у гара. Фала.
Сите честитаат нова година урлаат само јас во ќош седнат и на мобилка пишувам на кајгана за промена на име :ROFLMAO:
Меех и да сум во можност нема да менувам, Муте till i die.

@Шаринган
Каква аватарка?? Некоја со Гаара ?

^

images

^

Ако малку повеќе се обрни внимание на анимето, па и мангата има многу повеќе отколку љубовта на Наруто и Саске. xD

Има,ама реално тоа си го форсира Киши "пријателството" меѓу нив двајца,опсесијата на Наруто да го врати Сасуке дома,а тој сам си се врати :icon_lol: troll much Тоа пали кај публиката

Мада искрено не ми се свиѓа тоа што пак е Сасуке "добар" дури и да има финална борба што сите ја очекуваме меѓу нив двајца,пак нема да ми биде тоа тоа ако се води за кој да биде Хокаге. Сакам некоја пиздарија да се задеси после ова со Мадара,нешто што пак ќе го натера Сасуке да има желба да го уништи селото. Да биде крвничка борбата со Наруто

Има,ама реално тоа си го форсира Киши "пријателството" меѓу нив двајца,опсесијата на Наруто да го врати Сасуке тоа,а тој сам си се врати :icon_lol: troll much Тоа пали кај публиката

Мада искрено не ми се свиѓа тоа што пак е Сасуке "добар" дури и да има финална борба што сите ја очекуваме меѓу нив двајца,пак нема да ми биде тоа тоа ако се води за кој да биде Хокаге. Сакам некоја пиздарија да се задеси после ова со Мадара,нешто што пак ќе го натера Сасуке да има желба да го уништи селото. Да биде крвничка борбата со Наруто

Таков е стилот на Киши...
Веќе се навикнав. xD

Јас очекувам после оваа добрина на Орочимару, тој да ги преебе повеќето. И секако студентот (Саске) ќе го реши по втор пат. xD

Сасуке си гази последниве два чаптери,колку знаев дека Мадара ќе игра на таа карта во обид да го убеди демек ние сме последните двајца Учиха придружи ми се,ама Сасуке му даде одеб.
Наруто може да прекине да кулира и да му се придружи ако не.

Нема спојлери ама многу јако видео.

On February 6, 2014 fans will be treated to a brand new Kakashi anime special on Naruto Shippuden titled Kakashi ANBU Chapter ~The Shinobi Who Lives in the Shadows. The news comes from the second issue of 2014′s Shonen Jump magazine which shows Kakashi Hatake, Hiruzen Sarutobi, Minato Namikaze, Yamato, and Itachi Uchiha.The Naruto Shippuden ANBU Kakashi Special will dive deeper into the past of Kakashi, a man who has copied over a thousand ninja techniques.

:vozbud::love:

1479069_680165008691111_2009293164_n.jpg

Конечно нешто добро од Наруто, ова мора да се гледа :D

Мислам дека нема некој што не сака да дознае повеќе за Какаши, паметен потег плус ќе си искешира добра пара Киши. Ваљда ќе го покажат Какаши без маска да видиме што суртук е :ROFLMAO:

Би сакал и за Џираја да направат ама за време на пишувањето на неговите книги кога одел од место до место и се инспирирал од убавината на женското тело. :icon_lol: Тоа ќе биде врв !

Од анимето имам пропуштено околу 100 епизоди.Дали е интересно да почнам да го гледам или пак да си терам со мангата.:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom