Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
И Асума го оживеа тој гадот бе ? :nesvest:

Јас мислам дека Наруто нема да се вмеша во војнава(не дека не сака нема да дознае ваљда),ниту Сасуке,ама другиве има мамата да си ја ебат.
точно, мислам дека мадара неам да го испрати сасуке сега одма, прво да се навикни на ЕМШ и после правец коноха, киши со овај потег сака да го врати оној стил кој на почетокот го треаше, т.е борба тим против тим, тимска работа и многу тактика и се разбира давање скрин тајм за оние ликови кои почнавме да ги заборавме со тек на време, единствена работа што ме нервира е спамирањето на едо тенсеи, киши го мрзи да создади нови ликови кој ќе ги заменат мртвите од акацуки, тоа е сао погрешната работа што ја прави, доволно беше само тие 5 сандаци што ги оживеа, немаше потреба од овие останативе ама ај, се надевам на растур борби како порано, редно време е :)

Кој беа типците до Асума ? едниот мислам беше тој со го сакаше Тсунаде а другиот као да имаше Бјакуган али кој е ? :D

Кој беа типците до Асума ? едниот мислам беше тој со го сакаше Тсунаде а другиот као да имаше Бјакуган али кој е ? :D

едниот е татко му на неџи, овај ко дан личи другиов ама не сум сигурен

Ќе биде интересно сега. Ќе има доста битки. И се надевам дека ќе ги дава сите посебно. Одвај чекам да почнат битките.

--- надополнето ---

точно, мислам дека мадара неам да го испрати сасуке сега одма, прво да се навикни на ЕМШ и после правец коноха, киши со овај потег сака да го врати оној стил кој на почетокот го треаше, т.е борба тим против тим, тимска работа и многу тактика и се разбира давање скрин тајм за оние ликови кои почнавме да ги заборавме со тек на време, единствена работа што ме нервира е спамирањето на едо тенсеи, киши го мрзи да создади нови ликови кој ќе ги заменат мртвите од акацуки, тоа е сао погрешната работа што ја прави, доволно беше само тие 5 сандаци што ги оживеа, немаше потреба од овие останативе ама ај, се надевам на растур борби како порано, редно време е :)
Епа може ќе го пушти Sasuke да се потепа малце да си го увежба EMS пред да се тепа со Naruto. А тоа со Edo Tensei Kishi се обидува да ги дообјасни ликовите кои веќе поминале ( т.е. умреле ) а сепак не знаеме многу за нив. На пример баш ме интересира Hanzou штo техники користи па другите kage иJinchūriki. Башка ги има и Zabuza и Haku ,Chiyo, Asuma , Kimimaro па дури и Hizashi Hyuga ,Dan и други. Ама знаете дека може и Jiraiya да биде меѓу нив исто и Кisame и Konan. Единствено што неможе се сите претходни Hokage ( бидејќи се во стомакот на Death God ) ,Orochimaru и Hidan.

Ќе завршат некогаш филериве ? или пропадна анимево -.-

Еве нешто интересно. Погодете кој со кого ке се тепа?
Former Akatsuki :
Itachi
Sasori
Deidara
Kakuzu
Nagato

Former Jinchūriki :
Roshi
Yagura
Fu
Yugito
Utakata
Han

Former Kage:
The Mummy
Third Raikage
Fourth Kazekage

Other Shinobi :
Kenpachi
Zabuza
Haku
Kimimaro
Chiyo
Hanzō
Asuma
Dan
Hizashi

Еве нешто интересно. Погодете кој со кого ке се тепа?
Former Akatsuki :
Itachi
Sasori
Deidara
Kakuzu
Nagato

Former Jinchūriki :
Roshi
Yagura
Fu
Yugito
Utakata
Han

Former Kage:
The Mummy
Third Raikage
Fourth Kazekage

Other Shinobi :
Kenpachi
Zabuza
Haku
Kimimaro
Chiyo
Hanzō
Asuma
Dan
Hizashi

вака една предикција моја, иако се надевам ќе гледаме борби група против група
сепак можи да има и по некоја борба 1 на 1
вака
неџи против татко му
шикамару против асума
канкуро и сасори против сасори и баба му
деидара против гаара
темари против татко е
дан против цунаде
забуза против какаши
гаи против некој рандом
за едо тенсеи да се надоврзам, погоре си пишал дека киши му дава втора шанса за да ги потполни детаљите и развитокот на карактерите??
ок признавам дека кога ги врати членовите на акацуки во живот беше кул, ама сепак има толку многу непотребни ликови како на пример забуза и хаку,овие двајца си имаа свој арк и ја видовме сторијата и нивниот карактер, асума и така и така се прифаќа, дан незнам шо бара тој,само да ја изненади цунаде,премногу е глупо кога некој ќе умре во мангата и да го оживееш после, особено така голем број на ликови
поарно да не умираат ко на блич

Хахах Добро го кажа ова со блич ,а се согласувам со тоа што го кажа за забуза и хаку плус што би направил забуза ббез неговиот меч ...

Епа јас мислам дека Дан, Забуза , Хаку, Асума се ставени за да може Кабуто и емотивно да ги порази своите противници. Замисли колку би му било тешко на Шикамару да се тепа против Асума или пак Цунаде против Дан, а сигурно и за другите има некоја причина.

--- надополнето ---

Kimimaro v.s. Rock Lee
Sasori v.s. Kankuro
Zabuza & Haku v.s. Chojuro
Fourth Kazekage v.s. Gaara
Third Raikage v.s. Fourth Raikage
Dan v.s. Shizune
Asuma v.s. Shikamaru
Deidara v.s. Akatsuchi
Nagato v.s. Kakashi
Hizashi v.s. Neji
Darui v.s. Yugito Nii
Han & Roshi v.s. Kurotsuchi & Kitsuchi
Sakura v.s.Chiyo
Ao v.s. Yagura
All Kages v.s. Madara & Kabuto

Стварно има вишок ликови се заеба Киши малце,иначе дај бе кажете кога завршува филерот?

^ појма неам, изгледа до крајов на месецов ќе има понатаму незнам

Поглуп чаптер одамна неам читано ...

Добар беше chapter-ов,иако нишо не се деси,говорот на Gaara беше добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom