Хахахахаха, дух срекна нова 900 година. Воглавно благодарение на атеистите имаш компиутер, интернет, струја, вода, можеш слободно да шеташ со авион, кола... Видиш ги уживаш сите лагодности на 21 век а сите тие благодети се измислени во секуларни држави и тоа претежно од атеисти. Види дух многу е ендоставно, тоа што е свето за тебе, за мене е срање, чекај да ти нацртам
. Во 21 век секој има право на свое мислење. И никој нема право да убива никој само ради тоа што не се сложува со мислењето на некој. Лугето имат проблем со страњата во куранот оти навистина во куранот има многу страња кои му се предаваат на невини деца уште од мала возраст и потоа има фатални последици секаде во светот. Затоа олади малце, на сите ни е јасно, муслиманствоито е забегана идеологија, потврда за тоа се секојдневните примери како тебе.
. Во 21 век секој има право на свое мислење. И никој нема право да убива никој само ради тоа што не се сложува со мислењето на некој. Лугето имат проблем со страњата во куранот оти навистина во куранот има многу страња кои му се предаваат на невини деца уште од мала возраст и потоа има фатални последици секаде во светот. Затоа олади малце, на сите ни е јасно, муслиманствоито е забегана идеологија, потврда за тоа се секојдневните примери како тебе.
Ма дај беееееееееее....

. Во то куранот се се врти бе околку секс
или мене така ми се чини?
А коранот, библијата и останати книги од тој тип се напишани и измислени од луѓе... Пак кружна логика... Му текнало на некој според негов гз како да се понашаат другите како што него му одговара, и им направил финта демек бог му рекол така...