Направи свој iPhone

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Стави му и вифи антена да фаќа сигнал:pos2:

Абе а има машина за миење судови у него, или морам да доплатам за таа опција?

Да бе, по порачка, како add on нешто е. Добивате и опција за сушење гратис ако се јавите во наредните 30 минути.

ПОВИКОТ Е НА ВАША СМЕТКА!

Најново: DVD-RW и веб камера за 3G!!!!

649_Photo_738_.jpg

torrent, подобро не си го мери со мене. Колку РАМ и ЦПУ можам јас да му ставам ехеееее...

Edit: ВРЛО УДОБНО!!!!

Најново: DVD-RW и веб камера за 3G!!!!

torrent, подобро не си го мери со мене. Колку РАМ и ЦПУ можам јас да му ставам ехеееее...

Wow...Принц, закачи му уште Wi-Fi антена и немаш гајле :)

Да бе, по порачка, како add on нешто е. Добивате и опција за сушење гратис ако се јавите во наредните 30 минути.

ПОВИКОТ Е НА ВАША СМЕТКА!

На телефонскиот број 0 800 1 4444
за само 1999 денари на 12 рати!

Него да прашам во која боја го има телефонот?
И дали подржува 3G?

а отпорен е на вода онака питам дали може да се бањаме со него

Ви се молбам, све може со телефончево. Инаку планиран е за малопродажба во вториот квартал од есента 2009.
И не барајте многу затоашто нема!

Дали ке има резервации? Сакам еден примерок за мене.

Најново: привезок за клучеви, запалка, и прибор за јадење (само виљушка во оваа верзија, ама очекуваме нож и лажица да додеме деновиве).

963_Photo_741_.jpg

Толку беше за вечерва. Ве молам да имате разбирање. Ова е многу опиплива работа и не смееме да го направиме телефончево премногу гломазно. Вака убав е и само се разубавува. Барам начин како да вметнам и можност за слика од вашето семејство каде да чувате, ама лежиштето за ЦД ми изгледа совршено за тоа. Наскоро!!!

Уште лажица за кондури фали :pos: Ама тоа во новата верзија, доста е за денешнава, сепак, имаме разбирање за иноваторот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom