Направи свој iPhone

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
P

Princ

Гостин
Драги мои.
Преку стапов од Acid кој ја користи секоја прилика да се фали со неговиот iPhone, па затоа решив да си направам самиот свој.
Иако неговиот е подобар во некои функции (ко тачскрин), мојот може да се пофали со ниту помалку-ниту повише, туку точно 82 гигабајти меморија (неговиот колку меморија има, 8 гига??? :pos2:)!!!!!! Па тоа луѓе го нема ни во немачка!!!!

Еве фотографија од него

332_Slika_1.jpg

Иако изгледа прилично голем, ќе ви докажам дека воопшто не е така и дека совршено мал е ајфоунов. Гледајте како ми спие во рака

345_Slika_2.jpg

Потребно за и вие да си направите ваков iPhone ви е:
1 iPod
1 бежичен телефон кој не го користите
1 тврд диск, што поголем тоа подобро. Мојот е во од 80 гигабајти.
1 ластиче

Чекам ваши мислења!

Фаќа сигнал убаво ?

И има ли можност за две сим картици?

Дали може да работи со УСБ наместо со хард диск? И од каде да најдам пуњач?

Фаќа сигнал убаво ?
Џам е друже, дај ми број да ти се јавам ако не ми веруваш. Ни шушка ни ништо.
И има ли можност за две сим картици?
Секако дека може, телефон е ова!
Вака би изгледало тоа

989_slika3.jpg

Како што можеш да видиш, веќе го апгрејдирав со уште 2 гига микро сд картичка.
Подоцна и дигитален апарат 7 мегапиксели ќе му ставам, само да ми го донесат од дома.

Сака некој да си ги мериме????:vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Може да пробаме со NIKON D40 да го направам мојот?
Секако дека може.
Позитивната страна на овој iPhone (од сра**то на Acid) е во тоа што со се и сешто, кога и да посакаш, можеш да си го апгрејдираш.
Види, и лажиче од макијато му ставив.

474_slika_4.jpg

Некој ќе праша зошто лажиче.... Ми се може бе луѓе и имам најдобар iPhone во цел свет (Apple INC, if you'd like to employ me, drop me a Private Message. If I have time I'll reply.... I LOVE SEX!!!!)

Инаку, конкретно за прашањето... значи може, само 2 ластичиња ќе ни требаат ама не е проблем, едно ќе извадиме од твоите гаќи.

добра идеа само дај бе некое поекономично решение :)

...Лол, закон...Можам и јас да си напраам бе...Фак епл, хоуммејд из д бест!...:pos:

Принц со овој можеш да кршиш глави, Ацид неќе да си го крши својот за такви намени:)

Абе за ова дозвола за носење треба да бараш ... ако го опниш на некој по гла на место го оставаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom