Најубави мажи (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Во последната серија што го гледав имаше многу јака улога, ама и иначе е pretty hot :)
tumblr_m7w2500E9E1rxrwjro1_500.jpg
3393041566_3fec4c253c.jpg

^ Nicholas Hoult ли е ова?

Иначе Thomas Dekker
thomas-dekker-kaboom-01.jpg

Misha Collins, која насмевка :love:
misha-collins-11972136.jpg

Brian Maier
My new love crush:love::P:X3:
Кај ли само го најде... Дарлин бееее
550w_jensen_ackles_4.jpg

мразам стомачни, сакам меше ... реални мажи сакам не манекени..

п.с Кога ќе размислам малце типот што го постира наликува на еден член од форум... Дали сакаш нешто да ми кажеш? :cautious:

Кај ли само го најде... Дарлин бееее

Па, дадо, јас и ти имаме различни вкусови за што е убаво, природно, привлечно кај машко :).

Искрено, мене типов ми е како извајан од глина направена од сперма на оргијат на ангели.

^ ^ ^ Океј, ова погоре звучеше подобро во мојата глава него вака ..... ама ај .....

мразам стомачни, сакам меше ... реални мажи сакам не манекени..

Кај мене баш пореален маж е тој што си ги истакнува атрибутите, и обожавам стомачни кај машки :P. Во овој случај на пример, типов и нема кој знае какви стомачни.

Не знам какво сфаќање имаш за манекени, ама и јас не ги обичам многу (типов далеку од манекен да е, али сепак има, бар за мене, ептен привлечен лик). Еве ја разликата според мене:

blaine_500w.jpg

^ ^ ^ ^ Што светот мисли дека е убаво, секси и привлечно (или бар досадната модна индустрија)

tumblr_m6lu3u0wMU1qefbpjo1_500.jpg

^ ^ ^ ^ Што јас сметам дека е убаво, секси и привлечно

Тоа горе е "модел/манекен", ова доле е манекенски направена слика од тип што не е манекен (според модни стандарди).

Инаку, на мојава лајк листа има место и за типци со меше. Ако им стои. Најчесто им стои (тие што ми фаќаат око).

п.с Кога ќе размислам малце типот што го постира наликува на еден член од форум... Дали сакаш нешто да ми кажеш? :cautious:

Прво го гледам твојов пост, и читам, климам, климам, ама делов доле ме збуни. Ама отпосле ми текна за кого збориш, и одговорот е НЕ :D.

Типов горе одамна го свиѓам, како и неговата музика (одличен DJ е), и не правам такви споредби никогаш. Особено што (со сета почит кон членот за кој збориме), тој треба многу да работи на себе да дојде до форма каква има Brian. И никогап нема да биде толку висок како него. Brian може на мене, што сум си височко, да ми јаде бурек над глава, не па нему :).

Шкорпи бееееееее...
Ти апла плачеш за доминација, за заштита... Дарлинг оваков ќе фатиш за да те брани од хомофоби? :)

Дадо ма .... ми ја погреши улогата сеа ..... обратно :D

А за хомофоби, сам ќе си се бранам, нема што дечкото да го мешам (освен ако на него не е насочена ормазата, тогаш и јас се мешам :D)

Дадо ма .... ми ја погреши улогата сеа ..... обратно :D

А за хомофоби, сам ќе си се бранам, нема што дечкото да го мешам (освен ако на него не е насочена ормазата, тогаш и јас се мешам :D)
Даде најискрено малце тешко ќе ја изведеш „обратната“ ситуација со некој таков како на сликата... Но можно е, замисли ти доаѓа, таков, голем, мрсен, надуван и ти вади некое цикливо гласче: Здраво јас сум Сузана... :pos:и замисли и јас да сум со тебе.....

Даде најискрено малце тешко ќе ја изведеш „обратната“ ситуација со некој таков како на сликата... Но можно е, замисли ти доаѓа, таков, голем, мрсен, надуван и ти вади некое цикливо гласче: Здраво јас сум Сузана... :pos:и замисли и јас да сум со тебе.....

Има такви и без пискаво гласче, туку гласиште што би те заплашило. А дека има такви - има, доволно долго сум на нет просториве, секакви луѓе сум запознал :D.

Сајмон Бејкер. Човеков не е од овој свет. Ај што е бонбона, туку е пристоен, семеен човек, кога збори на интервјуа да се растопиш. Башка мислам дека ја има најубавата насмевка што сум ја видела на еден маж, што викаат старине со очи ко да се смее.

Simon-Baker-Watch-2008-simon-baker-19873699-1280-1727.jpg

tumblr_ljgf0w7Fle1qar3aho1_500.png

Anne. ептен убав човек, ама верувала или не мене кај него најмногу ми се допаѓа гласот. :):X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom