Најубави мажи (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Стенмарк не јади многу ... не е шпанска серија! :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
Абе некој да ми најдеше слика од Игнасио Де Контрерас од серијата “Касандра“ ?????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И после мажите не гледале шпански серии :lol: :lol: :lol: :lol:

dee dee напиша:
StenmarC напиша:
Абе некој да ми најдеше слика од Игнасио Де Контрерас од серијата “Касандра“ ?????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе не дека сум гледал ради содржината - типот ми е идол сеуште... не за џабе јас си пуштам џигерица :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
dee dee напиша:
StenmarC напиша:

Абе не дека сум гледал ради содржината - типот ми е идол сеуште... не за џабе јас си пуштам џигерица :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе ја незнам таа работа :lol: :lol: :lol: :lol:

Стенмарк, еве ти пак од сериски филм ... не е твојот лик извини :cry: :lol: :lol: :lol:

harm9.jpg

harm15.jpg

harm28.jpg

harm20.jpg

Се сети кој е? Не е поубав од твојот? :oops:

Секоја чест divine вистински избор :wink:

dee dee напиша:
Секоја чест divine вистински избор :wink:

Леле ќути, најубав е најмногу го сакам!!! :lol: :lol: :wink:

StenmarC напиша:

Јас бе душо, не се секирај ... повели ...

rios_1.jpg

претходните морав да ги сменам, не се отвараа, а појаки беа :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Абе вие Дивајн озбилно ми најде слики .... не ми се веруе ејјј
идеме на мојот најголем идол ....

Луис Контрас Да Силва Гимараеж Родриго од серијата “Пустински љубовници“, а исто така глумеше и во “Невестински Превез“ и “Другата во Мене“ ....

Ај сеа да те видам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :wink:

StenmarC напиша:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Абе вие Дивајн озбилно ми најде слики .... не ми се веруе ејјј

Луис Контрас Да Силва Гимараеж Родриго од серијата “Пустински љубовници“, а исто така глумеше и во “Невестински Превез“ и “Другата во Мене“ ....

Не гледаме шпански серии а? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Бре сите си ги знаел :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дајте му слики брзо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ќе ти го најдам прекини :lol: :lol: :lol:

natasa напиша:
Divine mene ne mi se otvarat slikite a bas toj mi e mnogu ubav :cry:

Ам заштитени се :cry: :cry: :cry: Абе убав е од далеку да го гледаш, многу груба фаца има од блиску :? :wink:

natasa напиша:
Divine mene ne mi se otvarat slikite a bas toj mi e mnogu ubav :cry:

Стисни на тие квадратчињата што ти се појавуваат со десен клик од маусот и одбери ја опцијата View Image (или Show Image) - зависи од интернет прелистувачот 8)

Дивајн??? Што се деси со Луис Контрас Да Силва Гимараеж Родриго???

А да го најдеш другар му?

Луис Назарио Да Лима :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom