Најубави мажи (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Khm,khm,ubavi primeroci nema sto,ama od mojot tip nema bolji, fakat. :P
E sea, ne smeam da vi go pokazuvam na slika i on pisuva tuka ke mi se luti :D

leni напиша:
Khm,khm,ubavi primeroci nema sto,ama od mojot tip nema bolji, fakat. :P
E sea, ne smeam da vi go pokazuvam na slika i on pisuva tuka ke mi se luti :D

Прибидејќи е твој, простено ти е што не ни го покажуваш :wink:

Angela напиша:
a i da go pokazhe ne i go zimame ... jas i ti divine sme veke smrtno vljubeni :) vo nashite primeroci :twisted:

Angla ma,pa sto se ljutis odma? :wink: Znam deka nema da mi go zemete! ON ke mi se ljuti e kakva si ... :wink: :)

Fala na razbiranjeto bejb. :D :D i ne se sekiraj,ke go najdes tipot od tvoite sonista,ke vidis. :D

абе јас си го земам овој вие шо сакате прајте си :wink:

00023156.jpg

Зашто нема моја слика овде а? :? :? :? :?

Срам ве било :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P 8) 8) 8) 8) 8) :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе тоа одамна е :lol: :lol: :lol: :lol: кад сам био млад :lol: :lol: :lol: :lol:

Курт Кобејн

ај за момент заборавете на мачо типови со мускули и стегнати газови, и глумци манекени, и сите оние стереотипи за згодни типци, и бидете искрени, што мислите за мојот идол, убав е или не, ја мислам дека само Бред Пит му е рамен (прашањево е за женските)

kurt111bs.jpg

kurt127az.jpg

kurt247ia.jpg

kurt262cy.jpg

kurt50tn.jpg

kurt786to.jpg

boats4gv.jpg

cobain52ux.jpg

kurt61df.gif

Мх, мх, мх ... прв пат вака убаво го загледувам ... убав бил ... :wink:

StenmarC напиша:
Гижо ... да беше темава за најнаркомани да го стаеше Кобејн, али вака ... не иде :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

несериозни постови у Чек дис аут

StenmarC напиша:
Ти ја сфати несериозно темава :lol: :lol: :lol: :lol:
Да ставам сеа ја слики од Ози Озборн :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

добро не претеруј, знам дека си алергичен на рокерски фаци, ми уништуваш намерата, остај женските да си кажат

ајде еден аплауз за стенмарк :evil: :evil: :evil: :evil:

добро бе шо ти е финтава???? иди замарај на друго место, кој к*р сега ми ја уништуваш замислата

StenmarC напиша:
Гижо не сум јас алергичен на рокерски фаци. Сум алергичен на наркомански фаци 8)

добро, бар покажи почит кон мене и батали, сега веќе треба да ги симнам сликите е*ате, фала што ми заеба, немора сегде да се пикаш

Гижо напиша:
StenmarC напиша:
Гижо не сум јас алергичен на рокерски фаци. Сум алергичен на наркомански фаци 8)

добро, бар покажи почит кон мене и батали, сега веќе треба да ги симнам сликите е*ате, фала што ми заеба, немора сегде да се пикаш

Зошто сум те заебал? Што има везе? Коментирав и за други фаци - манекени педерчиња, ќе коментирам и за Курт

Kурт има убавина, сликите од Гижо се на место... Стенмарк, стварно немаше потреба од „пародии“ и закачување слики на некој гад.
Без навреда, ама да не ја уништуваме темава, во ред?

Ацид јас само ќе те цитирам тебе.....

Acid напиша:
streets_of_dublin напиша:
Nick Rhodes
nick16.jpg

Malcolm McDowell
malcolm-mcdowell02.jpg

Ville Vallo.. Ustvari mrzam kakva muzika pravi ama epten e zgoden 8)
ville_valo144.jpg

Нели темава беше за најзгоден момак?
Овие се фрикови! Бљак! Би ги тепал од чиста мира еј! :boks:
Знам, се работи за различни вкусови, ама ова е претеризам. Има ли некоја што барем малку и се допаѓаат фриковиве погоре?

Истото го мислев и јас со курт кобејн, али нема везе. Гижо, а и останатите даркери се премногу осетливи на тема музика и познато ми е дека пејачите (читај наркоманите) ги величат до толку, што подобро е да им опцуеш мајка, него ли пејач (пр. Курт Кобејн) 8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom