Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е за да добијат храброст останатите девојки овде. (не сакам да се гласа за мене затоа ќе ги замолам организаторите да не ме ставаат во листата, плус и онака ветив во Драга Кајгана дека ќе ставам слика на 5555 лајк)
Прегледај го приврзокот 108805
Камерата како и по обичај е компирача....
@Miss Paranoia ајде, ти си на ред. И @Velvet She нека се јави у темава.
За некој што не сака да се слика, и што нема ни една слика со саглам камера и ова е многу. И не ме срами уште повеќе!!!Дај четка и црна боја уште малце да те зацрнам..Амн бе жене,ставите една слика без фотошоп,ефекти и мрљотини..ко од мајка родени!
Ту олд за што? За малку заебанција?О не благодарам, убаво ми е вака инкогнито. Плус I'm too old for this
![]()
Ту олд за што? За малку заебанција?![]()
Исто и ја! Ај сеа стај фоткаНатпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите. Јас сум од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат
.
@Miss Paranoia ајде, ти си на ред. И @Velvet She нека се јави у темава.
Нејќам да те срамам,ова за сите се однесува,нема салам слика или презатемнети или преосветлени.На фејсбук сигурно имате по 100 слики,а која е разликата и таму јавно се објавени и тука,исто му дојде.За некој што не сака да се слика, и што нема ни една слика со саглам камера и ова е многу. И не ме срами уште повеќе!!!