Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е за да добијат храброст останатите девојки овде. (не сакам да се гласа за мене затоа ќе ги замолам организаторите да не ме ставаат во листата, плус и онака ветив во Драга Кајгана дека ќе ставам слика на 5555 лајк)

webcam-toy-image25.jpg
Камерата како и по обичај е компирача....

Ова е за да добијат храброст останатите девојки овде. (не сакам да се гласа за мене затоа ќе ги замолам организаторите да не ме ставаат во листата, плус и онака ветив во Драга Кајгана дека ќе ставам слика на 5555 лајк)

Прегледај го приврзокот 108805
Камерата како и по обичај е компирача....

Дај четка и црна боја уште малце да те зацрнам..Амн бе жене,ставите една слика без фотошоп,ефекти и мрљотини..ко од мајка родени!

Дај четка и црна боја уште малце да те зацрнам..Амн бе жене,ставите една слика без фотошоп,ефекти и мрљотини..ко од мајка родени!
За некој што не сака да се слика, и што нема ни една слика со саглам камера и ова е многу. И не ме срами уште повеќе!!!

Ту олд за што? За малку заебанција? ;)

Натпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите:oops:. Јас сум од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат:D.

Натпревари за убавина. Не ги исполнувам критериумите:oops:. Јас сум од оние стари, дебели со мрсна коса како што некој ги окарактеризира оние што не се пријавуваат:D.
Исто и ја! Ај сеа стај фотка :D

За некој што не сака да се слика, и што нема ни една слика со саглам камера и ова е многу. И не ме срами уште повеќе!!!
Нејќам да те срамам,ова за сите се однесува,нема салам слика или презатемнети или преосветлени.На фејсбук сигурно имате по 100 слики,а која е разликата и таму јавно се објавени и тука,исто му дојде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom