Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Многу ми е драго што изборите поминаа во фер и демократска атмосфера без никакви притисоци, заплашувања и нарушување на ЈРМ (јавен ред и мир). Ова беа најобјективните и најдемократски избори до сега според оценка од ОБСЕ и ОДИХР
izbori.PNG
izbori 2.PNG

Сакам јавно да им се заблагодарам на оние кои го дадоа својот глас за мене и да им ветам поубаво утре и мир за сите насекаде во светот :icon_lol: Исто така ме радува фактот што победата е чиста како солза и за истата не бев приморана да праќам експлицитни фотографии по ПП :цицки:и со тоа да влијаам на нечиј вкус т.е мислење.
Да сте живи и здрави, да живее ВМРО и Македонија :oeoeoe:Нека ни е за многу денови победата.:smirce:

И не заборавајте без разлика дали сте учесник на машкиот или женскиот избор за најубав(а) кајганџија(ка), изборов сепак е ист како специјалната олимпијада.
Можеби ќе победиш, ама и покрај тоа имате фалинки.

И не заборавајте без разлика дали сте учесник на машкиот или женскиот избор за најубав(а) кајганџија(ка), изборов сепак е ист како специјалната олимпијада.
Можеби ќе победиш, ама и покрај тоа имате фалинки.
Добро е што ги потсети, инаку сите мислеа дека се супер модели и дека ќе прават интернационална кариера после изборов :vozbud:

0TAgaXG.png

Честитки и од мене и до победничката, и до второпласираната и до сите останати. Избори не се избори, ако нема малку сплетки, кампањи и контроверзии. Сепак, убај сте сите, нема потреба од препукувања. :pipi:

За мене најубава е @Детелина ,догодина обавезно да ја видиме на изборов. :love:

Честитки до Олимпија. :backa: Очите на Олимпија се покажаа надмоќни над осмехот на бебуш.
^
И @Crazy in Love и @King B .
Kaко е можно да не сте ги номинирале бе цццц. :facepalm:
Јас ја номинирав Крејзи, штета што не сакаше да учествува. Ќе беше уште поинтересен изборов.

Честитки до Олимпија. :backa: Очите на Олимпија се покажаа надмоќни над осмехот на бебуш.
Јас ја номинирав Крејзи, штета што не сакаше да учествува. Ќе беше уште поинтересен изборов.
Лигла. :Кезец::kezec:

На Крејзи и беше работа да агитира за гласови, не да ја гласаат.

На Крејзи и беше работа да агитира за гласови, не да ја гласаат.
Па така се почнува де, од каде тоа дека одма у потесен избор се иде?

Конечно, после толку драми од типот на бришење гласови, рестарт на гласови, гласачи неактивни од 2008ма и свежо регистрирани, многу контроверзии и ремет, победата отиде во рацете кои највеќе ја посакуваа! :bravobe:
Честитки за победничката! Да живее Македонија! :smirce:
:icon_lol:

Им благодарам на сите оние кои гласаа за мене и огромна почит од мене за вас, што не потклекнавте под притисоци, бевте објективни и гласавте фер и демократски .:cuc:
It was а fun ride! :D

Кај убо па и реално чупево кајганџиско

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom