Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Имаш просек од некои 0,6 постови на ден, ако продолжиш така, цицка ќе видиш на гласање за најфорумџивка за 2080 година

Да сум го знаел до сега дека се даваат вакви награди друга прикаска ќе било.

P.S.
а за дунде колку постови треба?? :rolleyes:

Како се влегува во избор за ова? Јас бев порано многу на форумов, но си го заборавив тој пас и ми го провалија мејлот на кој беше тој профил, бев порано girlll верувам ме знаат постарите кајганџии :) Инаку гласам за bebush !!! :) Не само затоа што ми е комшика туку е стварно преубава и префина девојка. Поздрав Мартинче ;)

Не можеш директ на дунде да одиш мораш преку куре, значи прво ќе добиваш куриња после дундиња.

Велат целта ги оправдува средствата.. Ти до сега колку ги имаш окркано да знам барем на што сум

Велат целта ги оправдува средствата.. Ти до сега колку ги имаш окркано да знам барем на што сум
Не ме фати мене тој закон, јас сум од комунизмот директ се одедше тогаш .
Сега е се со бадинтери, болоњези, стразбург...

Не ме фати мене тој закон, јас сум од комунизмот директ се одедше тогаш .
Сега е се со бадинтери, болоњези, стразбург...

Јас од ВМРО сум. Че вииш сеа ко че те накажам на чичко Гвујо и модератор на подфорум ќе станам.

а дотогаш да не му ја расипуваме темата на чупенцава овде. Нека победи најубата :backa:

Јас од ВМРО сум. Че вииш сеа ко че те накажам на чичко Гвујо и модератор на подфорум ќе станам.

а дотогаш да не му ја расипуваме темата на чупенцава овде. Нека победи најубата :backa:
ВМРОвци немаат интернет

Aj povtorete mi use ednas so glasame, najuba forumdzika ili najuba cicka forumdziska?
Ако нема две нишо не прајме , ич не е секси ако има само една цицка а другата и е исечена или закржлавена .
Така да најубо за цицки да се гласа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom