Најубав македонски пар (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Тапа сте сите, ова е најубав македонски пар ...

fileaa02246wz.jpg

п.с. Не прашувајте кој се ако не ги знаете, дека ако не приметивте се сакаат! Фала пријатно!:je: :je: :je:

I mene ovaj par mi se sviga najnogu .. ali mozime zenskana da ja trgnime i mene da me stajme .. pa ushte poubo ke bida :D [ sorry ]

po moe ima premnogu ubavi parovikoi gi znam i ne moza da se odredam od niv
love is the best think for all world

normal_10%7E2.jpg

Ova mie mene najbolji mak paaaaar (= greshka postot sho sum go napishala pred ova.. ne sum ja videl ova slika togash .. (= Mwah .. Ve sakam dvajcata .. a toj mikrofono da go trgnefte .. cigarata da ja zgasnefte.. i da se izlapafte ednash pred kamera.. aj drug pat .. !

Divne gleash li be... :d Ja i ti sme najbolji MK par :) Sho vikash ti za to? :)

Sandra напиша:
Ova mie mene najbolji mak paaaaar (= greshka postot sho sum go napishala pred ova.. ne sum ja videl ova slika togash .. (= Mwah .. Ve sakam dvajcata .. a toj mikrofono da go trgnefte .. cigarata da ja zgasnefte.. i da se izlapafte ednash pred kamera.. aj drug pat .. !

Се читаш ти малку што пишуваш? Нема да ти го бришам постов ама наредна ваква глупост нема да ја простам ... збеснетост.

п.с. Збратко, барем ти попаметно да изреагираше ... :nesvest:

О да! И јас се согласувам со Сандра. Дефинитивно најубав пар што сум го видел до сега на кадро во МК :). Дивајн нема зашто да се лутиш, ништо лошо не ти мислиме, напротив само убаво. А што изгледа убаво, сосема нормално е да биде предмет на позитивни критики и коментари.

Mandrak напиша:
О да! И јас се согласувам со Сандра. Дефинитивно најубав пар што сум го видел до сега на кадро во МК :). Дивајн нема зашто да се лутиш, ништо лошо не ти мислиме, напротив само убаво. А што изгледа убаво, сосема нормално е да биде предмет на позитивни критики и коментари.

Оф топик:
Мандрак, знам јас убаво што зборувам ... иронијата на Сандра веќе станува срамна ... не е логично да сака нејзиниот виртуелен дечко да се излапа со некоја друга, нели? Патетики!:lud:

Дивајн напиша:
Оф топик:
Мандрак, знам јас убаво што зборувам ... иронијата на Сандра веќе станува срамна ... не е логично да сака нејзиниот виртуелен дечко да се излапа со некоја друга, нели? Патетики!:lud:

ama izgleda ne sme isti jas iti (= Mozi ti smetashe postot sho go napishaf.. ali ne gledam nikakva IRONIJA kako sho pishesh ti (= Nemashe da ja stam slikata ako ne go mislef toa.. a sega ako smetash iskrenost za ironija.. ondak e sosema drugo ! Ja ostanuvam na toa sho go kazhav.. najbolji par ste.. vidof na poveke sliki ne beshe samo ova..

Sandra напиша:
ama izgleda ne sme isti jas iti (= Mozi ti smetashe postot sho go napishaf.. ali ne gledam nikakva IRONIJA kako sho pishesh ti (= Nemashe da ja stam slikata ako ne go mislef toa.. a sega ako smetash iskrenost za ironija.. ondak e sosema drugo ! Ja ostanuvam na toa sho go kazhav.. najbolji par ste.. vidof na poveke sliki ne beshe samo ova..

Сандра, не се прави на три и пол ... не се буни никој за коментарот дека ти мислиш дека сме најубав пар со дечко ти ... се бунам за твојот непромислен коментар во врска со лапањето ... и ајде доста, назад на темата ...

dsc024382vm.jpg

:wub: :wub: :wub: :wub:

dsc024300al.jpg

Дивајн напиша:
п.с. Збратко, барем ти попаметно да изреагираше ... :nesvest:

Divne, ja samo prashaf za tvoe mislenje kako najubaf makednoski par ... ako e to pogreshna reakcija izvini ... ali mislam deka ne e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom