lele more zeni...lele...:pop:
se potsetiv na vremeto vo 7-mo odd, koga site go sakaa plaviot decko od Backstreet boys- mu go zaboraviv imeto.
Aman be?
Vie mazi birate ili plisani mecinja? Znaci, ne ste vie krivi, mazive izgubija smek pa se izmutiraa kriteriumite.
Eve go mojot izbor, samo se sostoi od mazi vo vrski ( za zal...)
Nikola Ristanovski- go imase nekoj spomnato pogore. Ex Nikola...Imase edna monodrama pred neeekolku godini, zaboraviv kako se vika ( maka si imam so iminja), na malata scena na Dramski. Scenata e eptem malecka, a nemu ulogata mu bese so setkanje levo desno, pa mu prodisa vo vrat nekolku pati. E, togas ako ne mi se secea nozete, nikogas vo zivotov. Postojat takvi kusi momenti vo psihata na zenata, koi ako imas talent da gi cepnes, vo sostojba e i nevozmoznoto da go napravi. E jas imav takvi momenti ceeeela pretstava. Ako samo ne bese zenet i otidevme samo na edno kafe posle toa, bre i rucek ke mu napravev, i corapi ke mu izperev- by the way, ic ne me biba za domakinluk. A nitu eden zbor ne mi prozbore! E toa e maz za mene!!!
Situacija br 2- Kiril Dzajkovski. No further comment.
Situacija br 3- profesorot po turski, gimnazija Josip Broz Tito, Skopje. Sto casovi sum propustila vo 4ta godina za da se pletkam vo bife....
Imase uste nekoj, tuka mi e na ivica na mozok, ama ne mi teknuva...problem so memorija..