Најтешко е најдобро

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
ФИФА 2008 на леџндари, секоја утакмица е 0-2 гола, или 1-0 тепам, или 1-0 губам, или нерешено 0-0 или 1-1... Побрзи се играчине, попаметни мме.

Јас ја имам играно Quake 3 на најтешко...И живците ми излегоа. Немам зборови :pipi:

normalno so potesko toa bolje
i igri so se igraat na kampanji gi igram site na Hard, potesko, poveke vreme gi igram, ama pa i porealno e

Прво ја истраживам на некое Medium ниво и кога ќе видам што како е фала богу идам на најтешко :)

Е тек тогаш губам од лепота :icon_conf

Најтешко=дефинитивно најсолидно:icon_lol:

Zavisi od igrata kolku e teska nekoi apsolutno ke te izvadat od takt na najtesko nivo... se slozvam so nekoj koj rekoja deka na najtesko na fudbalite i kosarkite e najinteresno i eden vidov rece igri so trki .... aj da go vidam bateto neka odi na veteran na f1 serialite neka osvoi titula :)

И јас играм на нормал или хард, ама коа ја играв Фар крај 1 не можев, морав да свртам на лесно. Играта е невозможна на хард:toe:

Многу многу ретко играм на најтешко.... најчесто играм на најлесно ниво (освен ако не се работи за пес :)), што нормално не значи дека не сум добар во играта, ама едноставно не ми прави кејф на најтешко да играм

Преферирам на најтешко ако не оди се намалува на нормал :toe:

ODAM DO MAXIMUM NA NAJTESKO NIVO !!! KOGA NESO NEMOZAM DA GO POMINAM MN SE NERVIRAM PREPORACUVAM NIKOJ DA NEMA OKOLU MENE ZASO LETAAT GLUVCINJA TESTATURI KOPCINJA I TAKO DALJE I TAKO DALJE:) ednas si skrsiv testatura na NFS Carbon !!!

Обично почнувам од нормал па идам нагоре ..ретко одам на изи ... на најтешко ниво ,како шо памтам ..многу игри од сони 1 и 2 ...посебно Сајпон Филтер ..боза ми е на најтешко..од компјутерскиве ..Quake 4 на генерал ниво (најтешко) ..Quake 3 Team Arena & Quake 3 Arena во секој момент на Nightmare ...:violent1:..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom