Најтажен цртан филм

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
The spirit, или како и да се викаше, еден со див коњ и индијанец. Немаше умирања и слично, ама цел цртан е ептен драматичен, најдобар долгометражен на сите времиња.
На Little foot. :(
На The beauty and the beast, кога тие од селото сакаа да го убијат Ѕверот.
На Lion King, Bamby и уште кој знае колку други... :nesum:

Незнам дали сум плакала ама многу жален ми беше Калимеро:pos: Сум плакала на Кралот Лав, Бамби...толку ми текнуваат сега

Oliver and the company, кога маченцето ќе остани само. Е се отепав од плачење.
Исто и Бамби, Кралот лав, кога ќе умри Мустафа, и на Дамбо, кога ќе го одделат од мајка му :(

na bambi i na litlle foot najveke a na kralot lav ceo vreme se zalev za toa zs morase da go utepa stampedo:angel1:

На Lion King и до ден денес плачам кога умира Муфаса... после на Бамби, а и на Дамбо кога ќе дојде кај мајка му, е тоа ми е најтажна сцена, дури потажна и од Lion King..:cry::cry::cry:

Mislam deka imam pusteno solzi na 2 crtani, poslednata epizoda na Elfen Lied i poslednata epizoda na Gun Grave.

на lion king ... со сестра ми го гледавме скоро секој ден, и секогаш плачевме на сцената кога умре таткото на симба:(

Забележително е дека сите сме плачеле на цртани кои децата ги оделуваат од своите родители. Не зависно дали е таткото или мајката.

Мене исто така тажен ми беше и SPIRIT. Нема некој тажни сцени. Али приказната е тажна како го напушта својот дом. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom