Најстраствени и најгласни навивачи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Едни од подобрите навивачите на Босна: Фанатикоси
А овие фанатикоси им се за репрезентација нели? се групираат сите навивачки групи кога игра босна.Така треба и ние ама јбг неможеме ние дека сите наши навивачки групи се најјаки сите можат сами не им треба никој:toe::toe::toe:јбг

Сос Кагон, сос кагон... - Ривер Плата, каква оригиналност на босанските навивачи.
Да Сос Кагон е на Ривер Плата меѓутоа Сос Кагон ја имаат преработено и Галатасарај, Фенербахче, Бешикташ и уште многу навивачи. Само интересна е обработката тоа сакав да го покажам.

Да Сос Кагон е на Ривер Плата меѓутоа Сос Кагон ја имаат преработено и Галатасарај, Фенербахче, Бешикташ и уште многу навивачи. Само интересна е обработката тоа сакав да го покажам.
Ја имаат препеано речиси сите европски навивачки групи, но ја немаат ставено како химна на својата навивачка група !

Ја имаат препеано речиси сите европски навивачки групи, но ја немаат ставено како химна на својата навивачка група !
Е да тука си во право, им се видела интересна песната па си ја ставиле за химна.

Не е тоа фората друже да крадат песни од кој стигнат и да ги прават нивни химни.Финтата е да направат сами песни,со своја музика,не да крадат од Аргентинците,Бразилците или од кој не.Изгледа немаат мозок и полесно е да украдеш музика,за текстот како дојдат зборовите,нема врска.

Она на Ливерпул и на Селтик пред натпревар, не се толку гласни навивачите, туку се имаат снимано, и пуштаат на звучки, па изгледа како сите да пеат.

Бешикташ се добри, но овие на Сан Лоренцо маме ебаваат.

Ya van a ver nosotros no somos Boca ni River Plate.
Y dale alegria, alegria a mi corazón.
La Copa Libertadores es mi obsesion.
Tenés que dejarlo todo por el Ciclon.
Tenés que poner mas huevos para ser campeón.
-------
Ponga huevos San Lorenzo.
Ponga huevo y corazon.
Esta hinchada se merece,
se merece ser campeon.

Navivacite na Dortmund, definitivno!

80.000 gledaci sekoja utakmica!

Super Clip!

Clip protiv Karlsruhe od vcera :D

IMG_0047.jpg

Juzna tribina so 25000 gledaci

Kajgana Shop