Најстрашна игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Најстрашна???

• F.E.A.R.

Гласови: 95 34,1%
  • Doom 3

Гласови: 38 13,6%
  • Quake 4

Гласови: 3 1,1%
  • Некоја друга...

Гласови: 75 26,9%
  • Silent Hill 4

Гласови: 42 15,1%
  • Resident Evil 4

Гласови: 26 9,3%

• Вкупно гласачи
    279
море море ..... еве нешто постаро, само за навечер, со изгаснато светло и слушалки на уши (глас до даска, нормално) --- PHANTASMAGORIA

и нека се јави јунакот шо нема да го руинира столчето :)

Од DOOM 3 и Silent Hil 4 сум доаѓал до ситуација да ми е страв да продолжам да играм.( обично 2-3 по полноќ)

Abe ne zaebavajte... Fear i Silent hill 4 se najstrasni.Ja gi iam pominato site delovi na Silent Hill i vaka kako najstrasen del bese trojkata.:):)

taka postrasna i mnogu strasna e obscure doma navecer taka se imam uplaseno so od vikanje gi razbudiv site doma :D

незнам за F.E.A.R ја немам играно, но кога ја играв Silent Hill 4..неможев да заспијам неколку вечери со ред...играва е премногу језива, има сцени од памет да те извадат

ne be fear ne e mnogu strasna povece e kako akcija otkolku strasna ja neam mnogu igrano no nekolku stazi po red imam pominato.

Silent Hill 3

A cul li nekoj za Undying?Taa igra do den denas ja smetam za najstrasna.

Doom 3 е игра да се извадиш од памет. каква иронија, споредете ја doom 1 i doom 3 :pos2:

Spored mene najstrasna igra e F.E.A.R.... Nikako ne mozam da ja zaigram asalno zasto koga i da sendam da ja igram mi stvaram nekoe gadno custvo vo stomak.

Се предомислив не е SH4 туку Silent Hill 3. Одкако излезе 4 со видливи разлики во серијалот се добива впешаток дека е ептен језива со еден куп духови што не можеш да ги убиеш и те следат низ цела игра и создаваат атмосфера на неверојатна тензија и параноја од која што не можеш да се сконцетрираш.

Сепак ќе кажам 3 затоа што во 4 конами го избација делот со светлото, знаете од кецот до тројката кога земаш светло за некој делови како испитување на хотелските соби и можеш да гледаш само колку што е советлено а тоа е комплетно факд ап.
“ затоа што го има задржано тој елемент, затоа што боља графика, затоа што играш за прв пат со женски карактер(не рачунамеСХ 2 и кратката мисија со Марија),
Затоа што едноставно од самиот почеток до крај те држи напнат-можеш да умреш од параноја аууу да ти ибам јапоците и паралелниот свет шо го прават у сх невидена уметност.

abe site se ''strasni,, ama za mali deca :)

A so e tolku strasno u FEAR da zemam da ja instaliram ako ne a ? :S
Dajte malku objasnuvanje pls . :jaj:

Побарајте ја NOSFERATU-The wrath of malachi-нема да зажалите--гарантирано имате кошмари цел месец

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom