Најстрашна игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Најстрашна???

• F.E.A.R.

Гласови: 95 34,1%
  • Doom 3

Гласови: 38 13,6%
  • Quake 4

Гласови: 3 1,1%
  • Некоја друга...

Гласови: 75 26,9%
  • Silent Hill 4

Гласови: 42 15,1%
  • Resident Evil 4

Гласови: 26 9,3%

• Вкупно гласачи
    279
На мене WILL ROCK не нешто страшно но заебано е тоа што се е мирно и тивко и одеднаш од земја ке излезе некој монструм :D

Call of Ctuhulhu-Dark Corners Of The Earth почнав да ја играм и ми изглеа добро.не ме исплаши нешто многу ама ке видиме има време

Според мене најстрашна игра е F.E.A.R., и никоја друга.

Ја додавам Cold Fear.. ја играв во Охрид, 50 денари = 8 саати, од полноќ до 8 сабајле (=

za F.E.A.R. neznam, ne sum ja igral ama vikaat deka ne bila strasna tuku na momenti vadela od pamet (sto ne e definicija za strasna igra)

Strasna igra e Silent Hill 4: The Room, posto e MNOGU DOBRO smislena prikaznata, a i e epten jeziva!

Sigurno te isplasila nekoja POP-UP scena, ti iskocilo naglo nekoe cudoviste i si se streknal! Toa ne e strav, strav e nesto sto ke ti se vreza vo koski, nekoja otkacena prikazna sto e prikazana realno i ti vlaga u psiha, kako na primer prikaznata od SILENT HILL 4: The Room

sea me zarazivte samo sto ja zedov F.E.A.R se nadevam deka e mn strasna sea zeam da ja igram ko ke ja izigram ke vi kazam mislenje

Silent Hill prviot del e definitivno najstrasna igra.I filmot e baziran na nea
A sega neznam dali e u proces na izleguvanje ili veke e izlezena-Alan Wake ke bide nova klasika u zanrot.Se bazira na kniga od Stephen King i se raboti za edno spooky gratce u koe navecer se pojavuat neobjasnivi raboti,a eden batka e zaglaven SAM tamu....

abe sea ja razigruvav FEAR lele ne e kako sto velite ... nema strasni delovi samo cupeto sto pravi partal se ama i toa ne e strasno ... ve molam kazete deka ima neso drugo vo idnina ako ne da ne igram

DooM e најстаршна игра по мое мислење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom