Најсрамен момент

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Струмикс напиша:
Е како да не се засрамам кога јас ја „водев“ целата ситуација во насока СЕКС, и на крајот подвив опашот?
Тоа е па најшитот од све...па уште и кога ќе ја слушнам „ама ти како да си ми уморен нешто...?“...или пред тоа уште ако праша „те палам?“...:uvo:

грч на нога заебана работа посебно за време на секс

Најсрамно е да не сака да стане другарчето :pos: веќе 3-4 пати ме дупе така, а девојката ми вика: абе не ме сака мене затоа не станува. :mad:
Офтопик. На една и сврши на блузата и ми вика ееееее сега кој ќе ми ја испери, а она на мене шо ми се измоча јас да се жалам ли?. :pos::icon_lol:

Majstor sum i popravam sve sto e po doma. Kaj edna zena po zavrsenata mi
rabota mi se pruzi sansa da go istresam.Ama na pogresno mesto.
Majka i postara zena bese izlezena nadvor.Se sluci nabrzina taa privati
i odma tuka pred vrata.Taman pred da potece ete nekoj za kvakata.
Jas go vadam i kade sega go istresov vo edna papuca do vratata.
Koga ete vleguva starata gi oblaka papucite.Jas torbata i niz vrata da me nema.
SLUSAM. Kerko koj mi pluknal vo papuca.
Koga ce mi tekne mi ide na smeenje ovaa slucka.

Najsramna mozam da ja kazam koga svrsiv za 5-6 min i druga koga ne mi stana i taa mi vika ajde bre kolku mu treba i jas potonav i vikam epa tvoja rab e toa ajde produzi ke stane :S :S :S

Најсрамен момент е моментот кога ја имав во раце девојката на која што одамна планирав да и го свирнам.Преку цел ден размислував како ќе ја работам.Физички спремен 300 на саат.Психички исто така.Ама само се лажев.Уште кога се видовме ме утепа едно шубе чуство у пичку матер.
Неможев да го најдам во гаќи а камоли да направам нешто.Тоа и ден денес сеуште неможам да си го објаснам зашто така ми се случи.Девојката беше бонбона и сите денови освен тој многу ме палеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom